Тя живее във… влак

2

Тя е 23-годишна студентка и отскоро е намерила нестандартен начин, за да се справи с наема си. Леони Мюлер споделя, че й е писнало от нейния хазяин и вече живее във… влак.

Доскоро тя е плащала наем от 400 евро на месец, което е малко за немските стандарти. Днес обаче тя има разход от точно 340 евро, колкото месечната такса за годишна карта за немските железници.

3

Този начин на живот допада на Леони Мюлер, защото приятелят й живее в Кьолн и така или иначе, трябва много да пътува, за да са заедно. Тя гостува и на майка си в Берлин или на баба си.

Студентката носи целия си гардероб със себе си като побира всичко в раница и ползва тоалетната за да се мие и къпе. Тя носи със себе си също и учебниците и лаптопа си.

Леони Мюлер дори започва да описва преживяванията си в блог. Интересът към него е толкова голям, че отскоро тя започва да го поддържа и на английски език.

инфо: profit.bg

Вижте още: 

ЖЕНАТА, КОЯТО ЖИВЕЕ БЕЗ ПАРИ И Е ПО-ЩАСТЛИВА ОТ ВСЯКОГА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. iliana 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.