Увековечиха срещата на най-високия мъж и най-ниската жена край египетските пирамиди

2

Двама представители на Гинес се срещнаха край египетските пирамиди. Най-високият човек и най-ниската жена на планетата взеха участие във фотосесия, насочена към привличането на повече туристи. Срещата е организирана от египетския Съвет по туризъм, съобщава „Метро”.

4

35-годишният турски фермер Султан Кьосен е висок 251 сантиметра, а 24-годишната индийка Джиоти Амге е висока едва 62 сантиметра.

Необичайният ръст на Кьосен се дължи на тумор на хипофизата заради който организмът му произвежда прекалено много от хормона на растежа.

5

Индийското момиче пък страда от наследствено заболяване – ахондроплазия. Дрехите на младата жена са изработени по поръчка. Това важи и за съдовете, които използва в ежедневието си.

Въпреки заболяването си, Джиоти се снима във филми и участва в риалити формати.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

5 човека, оцелели против всички шансове

 Човешки аномалии

Три истински истории за деца, отгледани от животни

Жена с четири крака кръстосвала САЩ през 19 век

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.