Учителя Дънов: Kристал в Царичина пази България от катаклизми

Кристал с невероятна силна енергия, оставен от извънземна цивилизация, се крие в т.нар. Царичина дупка край едноименното софийско село. Това разкриват последователи на Учителя Петър Дънов, изследвали негови беседи. В многобройните писания и проповеди на великия философ и ясновидец са открити и данни за мистериозното място, за което говори много пъти и пророчицата от Рупите Ванга.

Още в средата на миналия век Дънов признава пред свои ученици, че под Царичина се крият останки от извънземна цивилизация. Той го описва като лаборатория, в която са разработвани модели на земен растителен и животински свят и изтъква, че местонахождението й на територията на България е много ценно за народа ни.

„Дори да продължат разкопките няма да стигнат до никъде. Там не трябва да се пипа, защото има много ценно нещо. Екстрасенсите са получили информация за мястото на това съоръжение, но техните информации не водят към добро. Не забравяйте, не всяка получена информация е за добро на човечеството. Важно е кой подава информацията и с каква цел. В действителност, там долу има консервирани хилядолетни останки – кристален човешки скелет – матрица за произхода му. Те не са земни. Мога да уточня така – всичко от което е изградено и съставено човешкото тяло.

Още има и уреди и инструкции. Но те са не от извънземни, а от децата на Атлантида в древността. Уредите или основното съоръжение в подземието, наравно по значимост с матрицата е многостенен кристал, непознат по състав на нашата наука. Височината му е около 3 м., излъчва определени вълни към Слънцето, Луната, планетите и звездите. Той пази тази лаборатория от катаклизми и земетресения и така защитава и цялата територия на България”, казва в беседи към учениците си Дънов, които се пазят от Бялото братство и до днес. По думите на Учителя някой е искал кристалът да бъде изваден и да бъде нарушена структурата и замърсена средата около него, което е щяло да даде отражение не само върху България, но и цялата планета.

„Запомни, никой не може да достигне до него. Радиацията от излъчването му ще убие всяко живо същество! Те също няма да си позволят, защото е прекалено рано”, обяснява още Дънов, без да уточни кои са „те”, но според последователите му става дума за извънземни.

И Ванга говори за наличието на НЛО в Царичина и също като Дънов забранява военните да продължат разкопките си там и е категорична, че това ще доведе само до бедствия. По думите й човечеството не е дорасло да види това, което се крие вътре и то ще донесе само беди на хората.

Тайната на човешкия разум се крие в дупката

Освен родните ясновидци и куп изследователи на НЛО от цял свят се интересуват от Царичина дупка и разкопките, които военните провеждат там по времето на социализма. Според американски експерти преди да започнат разкопките, обектът е бил затворен и засекретен от съществата, които са го построили. А военните, дори да са продължили да копаят, щели да стигнат до зона, контролирана изцяло от висши същества. През тази зона те не биха могли да преминат, без съответното разрешение.

Руснаците пък пишат за Царичина, че военните започнали да копаят под силното въздействие на извънземни същества от друга галактика с по-млада история и с още неукрепени междупланетни и междуцивилизационни структури вътре в нея. Нивото на съществата от тази галактика и връзката им с Космичния разум не били достигнали още необходимата степен на развитие, за да бъдат приети и допуснати до висшите информационни и енергийни сектори, зони и бази на вселенския разум. Поради тази причина пазителите на Царичина не допуснали достъп до кристалния диск.

На него пък била записана информацията за всички видове енергии, действащи във Вселената.

инфо: pik.bg

Вижте още:

Проклятието Царичина преследва военни до днес

Какво разкрива баба Ванга за феномена Царичина

Шефът на операцията в Царичина разговарял с извънземните

Петър Дънов за кармата за прераждането

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Mожете да ни подкрепите като купите продукт от нашия магазин ТУК.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.