Финансово благополучие – 10 знака, които Вселената ви изпраща

Кой не иска да бъде богат и финансово обезпечен? Но, за съжаление не всеки е толкова богат и мнозина отхвърлят енергията на парите и просперитета сами.

Когато се фокусирате върху материалното богатство, си поставяйте ясни цели и се движете към тези цели всеки ден. Вселената ви изпраща правилните указания за успех и изобилие. Ако, обаче сте хванати в капан и сте заседнали в грешки и пропуски от миналото, ще ви е по-трудно да забележите посоките, които Вселената дава по различни начини за вашия път към успеха.

Следвайте тези инструкции, за да забележите знаците и ще разберете къде е ключът от вратата на богатството.

1.Изгубен-намерен

Ако с дни безуспешно търсете предмет, от който се нуждаете, в дома си и след това мистериозно се появява внезапно, това е знак, че настъпва положителна промяна. Ако откриете, че той е свързана с пари, като например портфейл, стара карта или бижута, това означава, че доходите ви скоро ще се увеличат.

2.Разговори за богатство

Ако постоянно чувате или четете информация за печалба в медиите или разговаряте с приятели за добра финансова ситуация, това означава, че парите са наблизо. По този начин Вселената ви казва, че полето на вашите финанси скоро ще даде плодове.

3.Разговори за положителна промяна

Най-често, увеличението на доходите е свързано с намиране на нова работа или повишение. Ако постоянно попадате на обяви за работни места или ви е поверен важен проект, реката на богатството може да се насочи към вас. Не пренебрегвайте знаците! Например, ако някой внезапно ви предложи нова позиция, това може да е вашият шанс за по-сигурен живот.

4.Магията на лявата ръка

Според общоприетото вярване, когато лявата ръка ви сърби, тогава Вселената предвещава пристигането на пари. Смята се, че колкото по-дълго продължи, толкова повече печалба ви очаква. За да направите магията по-силна, изтрийте ръката си с портфейл, пари или кредитна карта.

5.Щастливи пари

Ако постоянно намирате монети в джобовете, в чантата си, у дома или на улицата, това означава, че ви очаква печалба. Съветваме ви да не оставяте намерените пари, а да ги събирате в буркан и те ще бъдат символа, който ще донесе богатство в дома ви. Според едно вярване не трябва да се вземат пари от улицата, с лицевата страна надолу.

6.Пеперуда и изобилие

Morkadis

Смята се, че ще привлечете изобилие, ако пеперуда случайно влезе във вашия дом. Тя е символ на емоциите, но неочакваното й пристигане у дома може да означава, че ви очакват пари.

7.Когато цветята фъфнат – парите са близо

Цветята, които привличат пари, са драцена и красула.

8.Котка и енергията на парите

Ако често виждате на улицата котки, които имат окраски в три цвята, това е знак, че сте по-близо до успеха и финансовия просперитет. Очаква ви специален късмет и печалба, ако такава котка седи на прага ви.

9.Винаги споделяйте и ще получите повече

Смята се, че хората, които са в неравностойно положение, винаги трябва да бъдат подпомагани. Има една стара поговорка: „Ако давате, ще получите повече!“ Не бъдете роб на парите, а ги използвайте за истински неща и винаги бъдете добри, за да се върнат добрите енергийни вибрации в дома ви.

10.Не се оплаквайте

Ако постоянно говорите негативно за финансите и непрекъснато се страхувате от несигурното бъдеще, изпращате на Вселената лоши вибрации. Казвайте всеки ден – заслужавам изобилие! Ще видите как животът ви ще започне да се променя към по-добро.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

7 неща в дома ви, които носят безпаричие, болести и негативизъм, изхвърлете ги още днес

Поверия как да привлечем много пари

Повтаряйте тези числа, ако искате повече пари и щастие

Разберете кога ще имате пари, посочвайки монета

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.