Формата на носа разкрива много за нашия характер

За да определите характеристиките на човек, можете да използвате задълбочен анализ на външния му вид и психичните механизми. Всъщност, концепцията за личността е сложна и представлява набор от фактори, които е трудно да се разгледат наведнъж. Поведението, мислите, както и физиономията на всеки човек му придават цялата особеност.

Дълъг нос

Хората с дълги носове обикновено са много умни. Имат критично мислене и знаят как да анализират всяка ситуация, преди да направят заключения. Те могат да бъдат интровертни, да сдържат чувствата и мислите си. Подозрителни, трудно се доверяват на другите, предпочитат да крият емоциите си. Те изграждат броня, за да се предпазят от осъждане.

Къс нос

Хората с къси носове са много чувствителни и са склонни да изпитват силни емоции. Обикновено избягват директни въпроси и проявяват известна слабост, но са невероятно лоялни, което ги прави идеални приятели и партньори. Мили и щедри, те показват безпрецедентна преданост към близките си. Те винаги са там, за да ги изслушат и подкрепят.

Тънък и висок нос

Трудно се фокусират върху една задача, така че не успяват да постигнат целите си. Наистина им е трудно да следват плановете си, защото постоянно се разсейват от дреболии. Освен това, те са изключително арогантни. В отношенията си с други хора те често са твърде горди, за да разкрият своите емоции или слабости. Никога не се вслушват в съветите на другите и вярват, че знаят истината, която не бива да се поставя под съмнение.

Крив нос

Хората с криви носове са амбициозни и горди. Те знаят как да си поставят цели и да работят за постигането им. Упорити са и не понасят противоречия. Не обичат да правят компромиси. Въпреки че природата им често създава трудности в отношенията с другите, те все пак успяват да водят спокоен живот, ако се научат да бъдат дипломатични.

Прав нос

Хората с прави носове са проницателни и смели. Те се фокусират върху постигането на най-дълбоките стремежи, без да се съмняват в силата си. Освен това, те непрекъснато напредват, за да успеят във всички области на живота си. Тези хора са справедливи и лоялни, имат хармонични и стабилни отношения. Те са източник на мотивация за другите.

Тънък нос

Morkadis

Хората с тънки носове са най-арогантните от всички. Наистина гордостта им понякога води до проблеми, но в повечето случаи им помага за постигане на целите. Освен това, тези хора се стремят към успех и признание. Те също така са много искрени и не се колебаят да кажат това, което мислят, дори ако това може да нарани другия.

Формата на носа ще ви помогне да опознаете повече себе си и своите близки.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Какво говори за нас формата на ушите ни?

Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Формата на краката разкрива вашия характер!

Формата на пръстите описва интимни аспекти от характера ви

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.