Хитлер имал син от френска девойка

хитлер

Адолф Хитлер е имал син от френска девойка. Любовната афера между двамата се случила по времето, когато Фюрерът е бил млад войник в Първата световна война. Синът на Хитлер се казвал Жан-Мари Лоре, който починал на 67 години през 1985 г.

Истиността на историята е потвърдена от безспорни доказателства, публикувани от френското списание „Пари ле поан”. Според изданието младият Адолф е имал връзка с 16-годишната Шарлот Лобжоа, докато бил за кратко извън военните окопи през юни 1917 г.
Той отседнал в малко градче западно от Лил. Там срещнал Шарлот, която по-късно казвала на сина си, че един ден, докато косяла сено с други жени от градчето, видяла немски войник от другата страна на пътя. Той имал скицник и изглеждал сякаш, че рисува нещо. Девойките го намерили за интересен и били любопитни какво точно скицира. Приятелките на Шарлот избрали нея да отиде да погледне рисунката.

След тази случка двамата започнали кратка афера, чиито резултат бил Жан-Мари. Той се родил през март 1918 г. Според изданието той бил заченат в една юнска нощ, когато двойката била подпийнала. Майка му разказвала като поотраснал, че когато баща му бил наоколо, което било много рядко, той обичал да я води на разходки.

Шарлот твърдяла, че тези разходки завършвали лошо. Младият войник се вдъхновявал от природата и започвал да говори за нея дълго на немски. Момичето, естествено, не разбирало нищо от думите му, тъй като Хитлер не говорел френски.

Докато се разхождал с Шарлот, той говорел гръмко на немски сякаш се обръща към огромна публика. Тя разказвала, че всяка нейна реакция дразнила любимия й и за това тя стояла безучастно.

Жан-Мари бил едно от многото деца с немски родители, които били тормозени от връстниците си в училище. Майка му от своя страна решила да даде детето си за осиновяване на семейство Лоре през 1930 г. Бащата на Жан-Мари отказал да го припознае като свой син, но продължил да поддържа контакт с майка му.

Жан-Мари участвал в бойните действия срещу Германия по време на Втората световна война, а след това станал част от френската съпротива под кодовото име Клемент.

Точно преди да почине през 1950 г. Шарлот разказала на сина си кой е истинският му баща. Жан-Мари разказва, че след като научил новината, работил без почивка, за да не се депресира. Никога не ходил на почивка и дори нямал хоби. „В продължение на 20 години дори не ходих на кино”, споделя той.

Жан-Мари започнал собствено разследване за произхода си. Той наел специалисти, които доказали, че е същата кръвна група като Хитлер. Двамата имали дори близки почерци. Фотографите на двамата намирали голяма прилика помежду им.

Друго доказателства са архивите на Вермахта, които показват, че немски офицери са носели пликове с пари на госпожица Лобжоа по време на Втората световна война.

Когато майка му починала, Жан-Мари намерил картини на тавана й, които били подписани от Хитлер.

Същевременно в Германия е била намерена снимка на картина на Фюрера. На нея е изобразена жена, която изцяло приличала на Шарлот.

инфо: novinar.bg

Вижте още: 

НЛО И ТАЙНИТЕ ПРОЕКТИ НА ХИТЛЕР

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.