Хороскопът на древните келти

1

Хороскопът на келтите определя какво животно си според датата на раждане

Хороскопът на древния народ посочва какви черти притежава всеки, роден на определена дата  и какво животно му приляга.

Жерав  21 I – 17 II

Хората родени в този интервал се намират под знака на Уран. Те са мъдри и притежават невероятен ум и са родени за велики неща. Жеравите са духовно извисени личности и най-добре се сработват с Пчела и Лебед.

Тюлен  18 II – 17 III

Тюленът е подвластен на Нептун. Човек, роден под знака на Тюлен съчувства на всеки и е способен да се приспособи към всяка ситуация. Артист по природа, емоционален по дух, Тюленът е романтик и мечтател. Най-подходящи за него са хора от зодиите Видра и Гъска.

Мечка  18 III – 14 IV

Това са хора, които попадат под влияние на Марс. Мечките са смели, готови винаги за приключения и победи. Искат да победят на всяка цена и това ги прави понякога агресивни. Подходящи зодии за тях са Котка и Сова.

Змия  15 IV -12 V

Змията е подвластник на Луната и това я прави много изобретателна и гъвкава в различни ситуации. Това са хора, които често са магьосници или лечители. Семейството за тях е на първо място. Рабират се добре с представителите на Сьомга и Елен.


Пчела  13 V – 9 VI

Хората родени под знака на Пчела са хора с идеи, обаятелни и работохолици. Предизвикателствата не ги плашат. Те са под знака на планетата Вулкан. Най-добри контакти поддържат с Лебед и Жерав.

Видра  10 VI – 7 VII

Видрата е под знака на Юпитер. Нейната добра интуиция й помага и трудно някой би я излъгал. Видрата умее да контактува с други хора , обича промените и далечните пътешествия.  Склонна е да помага на всеки човек, попаднал в беда. Допада си с Гъска и Тюлен.

Morkadis

Котка  8 VII – 4 VIII

Котката е земен знак. Нейната планета е Земята. Тя е предана към своите близки и е честна и лоялна, но не обича да се доверява на никого, дори на своите приятели. Котката е чувствена и загадъчна зодия. Хармония намира в отношенията си със Сова и Мечка.

Сьомга  5 VIII – 1 IX

Сьомгата е във властта на Меркурий. Тя е творческа личност, която е обречена да създава произведения на изкуството и шедьоври. Перфектно умее да анализира и наблюдава. Подхожда си със Змия и Елен.

Лебед  – 2 IX – 29 IX

Лебедът е подвластен на Венера и за него е най-важно е да обича и да бъде обичан, защото животът му без любов е безсмислен. Той е нежен, чувствителен и отзивчив в отношенията си. Подхождат му зодиите Пчела и Жерав.

Гъска  30 IX – 27 X

Гъската е под знака на Луната. Тя притежава остър ум, забавна е и е предпочитана от партньорите си,  защото никога не скучаят с нея. Артистична е, обича да прави планове за бъдещето и да спестява за лоши дни. Най и допадат зодиите Видра и Тюлен.

Сова  28 X – 24 XI

Совата е покровителствана от Плутон. Тя е спокойна и мъдра, с изключителен интелект,  което й помага да се измъква от тежки ситуации. Совата е отшелник по природа , но обича да е център на внимание. Партнира най-добре с Котка и Мечка.

Гарван  25 XI – 23 XII

Гарванът се намира под знака на Сатурн. Той е роден победител и и на всяка цена е готов да побеждава. Надарен с огромен потенциал, Гарванът се изявява в различни области. Най-добре се понася със Сьомга и Тюлен.

Елен  24 XII – 20 I

Покровител на Елена е Слънцето. Еленът е горд и честен и много независим. Обича да се грижи добре за себе си и винаги е център на внимание. Пътешествията са му в кръвта. Изключително си подхожда с Сьомга и Змия.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

СТАР ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП ПОКАЗВА СЪЩНОСТТА НИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.