Цифрите в съня променят съдбата

сън

Един от най-древните методи за предсказване на бъдещето са собствените ни сънища. От далечни времена хората гадаят какво ще им се случи само по символите и картините, които са видели през нощта. Според психолозите обаче по-важно е какви цифри виждаме на сън. Защото те ни дават много информация за това как трябва да живеем оттук нататък. Ето ги:

Единицата е знак за повече концентрация. Само тя ще ни помогне да решим тежък проблем и да започнем на чисто, защото няма да получим помощ от никого.

Двойката идва в сънищата ни, за да ни каже, че трябва да бъдем по-търпеливи. Ще постигнем онова, което желаем най-силно само ако контролираме по-добре чувствата и емоциите си.

Тройката е сигнал, че не си почиваме достатъчно и скоро това ще навреди на здравето ни. Затова е добре да си вземем отпуска поне за седмица.

Ако видите в съня си четворка – дошъл е моментът за активни действия. Трябва да си направим график за действията ни и да го изпълним бързо.

Истински щастливци са онези, на които им се присъни петица. Тя е знак за хубаво преживяване в близките дни – пътуване или пък неочакван приход.

Шестицата е тежък сигнал за катастрофални семейни проблеми. Според много от нуморелозите, те могат да доведат до развод или раздяла.

Опасна е и седмицата, защото означава само едно – проблеми със закона и то веднага след като се събудим. Обикновено става дума за истинска несправедливост, от която ще се измъкнете трудно.

Осмицата обещава благодат – повече пари, сполука, че дори и нова любов. Единственото, което трябва да направите е да чакате и да не пришпорвате нещата. Хубавите неща ще се случат.

Деветката се появява, когато сме на кръстопът – дали да тръгнем по новия път или да продължим по утъпканата пътека? Деветката показва, че е настъпило времето за ново начало.

Нулата ни дава знак да съберем роднините или колегите и да се опитаме да променим съществуваща система или ред. Ако сме видели нула в съня си, начинанието ще има успех.

инфо: znanie.eu

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.