Четири знака, че 6-тата ви чакра е отворена

аура

Когато третото ви око е отворено, са налице някои забележителни ефекти върху вашите чувства и мислене. Третото око, познато също и като окото на съзнанието, е шестата чакра, която има мощни способности. Обикновено тази чакра става активна, когато човек е постигнал определено ниво на информираност и осъзнаване. Чак когато индивидът притежава състрадателност, любов, честност и чувство на отговорност, третото око се отваря и разкрива нови пътища за самоусъвършенстване.

Ако искате да знаете, дали третото ви око е будно, вижте тези 4 знака, които могат да ви подскажат.

Интуиция

Ако 6-та ви чакра е отворена, първото умение което получавате е интуицията. Ще можете да кажете какво, как или кога нещо ще се случи, преди това да стане в действителност. Това е едва доловимо усещане, което ще ви води и което ще се развива все повече и по-силно във времето.

Различно мислене

Търсите самоусъвършенстване и придобивате различно мислене. Започвате да се отказвате от стари навици и стари методи, вместо тях търсите ментална и духовна еволюция. Това се отразява на живота ви, започвате да подлагате на съмнение и допълнителна преценка всичко, което виждате или чувате. Анализирате и търсите нови начини за развитие – както в социален така и в личен план. Вече не приемате просто версия на отговорите, а търсите истината и искате да знаете повече.

Отворено съзнание

Пробуждане на третото око позволява разбирането на комплексни ситуации или концепции, които преди това може да са били прекалено сложни за вас. Започвате да гледате на ситуациите от много различни ъгли и да разбирате многобройните им аспекти. Можете по-лесно да комуникирате своите мисли и чувства.

Виждане извън кутията

Мисленето ви вече не е оформено единствено на базата на това, което другите хора или медиите ви казват. Можете да виждате отвъд думите и сте в състояние да уловите истинското значение или причините, които стоят зад определени действия. Поддържате връзка със сетивата си, със живота и природата и можете да разбирате скритите послания, които получавате от тях.

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.