Човечеството притежавало космически флот

космически флот

Капитан Кей (Captain Kaye) е псевдонимът на човек на име Ранди Креймър (Randy Kramer). Той твърди невероятни неща относно съществуването на секретен космически флот, притежаван и контролиран от световна организация, наречена Сили за защита на Земята (Earth Defense Force).

Креймър твърди, че е прекарал три години на огромен космически кораб. Казва, че е въвлечен в необятния проект през 1987 година, когато бил на 17. Прекарал следващите 17 години на Марс. Там бил част от Силите за защита на Марс (Mars Defense Force, MDF).

Според него Силите за защита на Марс са собственост на огромна корпорация, включваща банки, правителства и технологични компании. Преди да замине за Марс, Креймър бил част от морската пехота на САЩ. Задачата му на Червената планета била да защитава петте току-що установени марсиански колонии.

По това време на Марс имало четири извънземни вида (включително и ние), които се борели за надмощие, и базата, която Креймър защитавал, била разрушена.

Доброто представяне на Капитан Кей му осигурило участие в следващи секретни мисии. Креймър твърди, че е бил на обучение в секретна база на Луната, както и на Сатурновата луна Титан. Силите за защита на Земята притежавали три броя военни кораби, опериращи на светлина, и три броя бомбардировачи.

За пътувания в дълбокия космос били използвани огромни кораби във формата на цигара, които били способни да пренасят хиляди по-малки космически кораби.

Космическата флота имала на разположение различни задвижващи системи, като всяка от тях била по-добра от това, което по това време е имало на Земята. Без да навлиза в подробности, Креймър разказва за антигравитационни технологии, свръхсветлинни системи, двигатели, работещи чрез делене, и други. Всичката тази технология е плод на съюза между хората и сивите.

Креймър подчертава важността на опазването на тайната, като споменава, че по време на мисии всички комуникации със Земята били прекратявани, за да няма никаква възможност за изтичане на информация.

След 20-годишна служба Креймър бил пенсиониран с почести. Церемонията била извършена в база на Луната, като на нея присъствали и високопоставени лица от планетата Земя.

А все още не знаете и най-потресаващата част – Креймър казва, че висшестоящи военни служители са му позволили да направи признанията. Възможно е все пак това да е плод на фантазията на бившия военен, но историята му много прилича на тази на Андрю Базиаджо и Майкъл Релфи, както и на много други. Всъщност всички те описват едно и също.

Ако всичко това е истина, възможно ли е най-после тя да бъде разказана официално?

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

СПОРЕД ВНУЧКАТА НА АЙЗЕНХАУЕР, ОБАМА УМИШЛЕНО МЪЛЧИ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

6 коментара
  1. Каменов 9 години ago
  2. Трайко 9 години ago
  3. Анонимен 8 години ago
  4. арвией 7 години ago
  5. Vesela Mladenova 7 години ago
  6. Газела 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.