Ягодово пълнолуние през юни

pixabay.com

На 24 юни в 21:41ч има пълнолуние в знак Козирог. То е известно като Ягодово пълнолуние, тъй като бележи началото на сезона на реколтата на ягоди в Северното полукълбо. 

Ягодовото пълнолуние е свързано с романтиката и семейното щастие по целия свят. То засяга оста Рак/Козирог. Ракът е семеен знак. Козирогът е позицията или степента в кариерата, към която се стремим. Много хора ще трябва да вземат важни решения относно дома и семейството. Без силни корени, добро семейство и подкрепата на рода, добрата кариера обикновено не се получава. В тази връзка темите на родителите, дома и работата винаги са преплетени и си влияят. И на това пълнолуние също излизат на преден план.

Слънцето и Луната са в хармонични аспекти с Юпитер – планетата на щастието, така че това пълнолуние е пряко свързано с късмета, оптимизма и щедростта.

При пълнолуние силно нараства емоционалността. Венера срещу Плутон увеличава нуждата от любов и привързаност, но може да предизвика драма в най-близките отношения. Това може да включва манипулация, борба за власт, подозрения, ревност, насилие. Заради сексуално удовлетворение лесно може да се изпада под чужда зависимост и влияние. Може да възникнат конфликти около уреждане на наследствени въпроси.

Пълнолунието е фазата на Луната, когато нейният осветен диск е напълно видим от Земята. Смята се, че в този момент Луната излива цялата си енергия върху Земята и предава специална магическа сила на всички живи същества.

В това, че нощното светило ни оказва силно влияние не се съмняват нито учените, нито астролозите. Тъй като човешкият организъм се състои от 2/3 вода, съответно в него, както в океаните и моретата има приливи и отливи. По време на пълнолуние активно се освобождават  адреналин, полови хормони и стомашен сок.

Въпреки общите ни закономерности, Луната влияе на всеки човек по различен начин. На някой му се иска да пее по време на пълнолуние, други изпадат в депресия. Повече са зависими и чувствителни към лунните енергии водните знаци и ако в тях се намира Слънце, Луна или Асцендент. Луната, която се крие зад облаците или ярко блести в небето, е фактор, който оказва огромно влияние върху човешките емоции и самочувствие. Повече нощното светило влияе върху жените, тъй като Луната се явява олицетворение на женското начало.

Хирургическите интервенции, ако е възможно, трябва да бъдат отложени, тъй като кръвното налягане се повишава по пълнолуние, има голяма вероятност за първични и повтарящи се кръвотечения. Дори и малките прорези, получени в тази фаза на Луната се лекуват и зарастват много дълго, освен това остават по-груби белези.

За родените по пълнолуние е знак, че съдбата ще ги подкрепя през целия им живот. В бъдеще могат да се появят различни свръх способности. Интуицията им е много силна. Много от големите екстрасенси са родено именно по време на пълнолуние.

По време на пълнолуние, както вече споменахме, нараства чувствителността, емоционалността и сексуалността у хората. Пълнолунието е най-доброто време за събуждане на любовна страст. Но вашите нови любовни запознанства, най-вероятно ще се окажат лекомислени и кратки. Просто пълната Луна създава илюзии, принуждавайки хората да идеализират партньорите си.

За много хора това пълнолуние ще означава повратна точка за по-добри събития. Представителите на кардиналните знаци на зодиака – Овен, Рак, Везни и Козирог – могат да почувстват напрежение и външна съпротива, когато изпълняват важни задачи.

Ритуал за изпълнение на желание по време на пълнолуние:

За да извършите този ритуал, ще ви е нужен празен лист хартия и три църковни свещи. В полунощ по пълнолуние, сложете свещите на прозореца и ги запалете.

На лист хартия напишете само едно – заветното си желание (не забравяйте, че не трябва да се губи лунна енергия за дреболии). После застанете пред горящите свещи и си представяйте, че желанието ви вече е изпълнено, представяйте си чувствата, които бихте изпитвали, ако се изпълни. Трябва да пресъздадете колкото е възможно повече пълна картина във вашето въображение.

Morkadis

След това запалете листа хартия от средната свещ и след като листът изгори напълно, трябва да съберете пепелта и да я изхвърлите от прозореца (или под течаща вода) с думите: „Нека бъде така!“. Вашето желание непременно ще се сбъдне, може би не веднага – всичко зависи от величината и сложността на поставената цел.

източник: novini.bg

Вижте още:

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Астронавтите от Аполо чуват тайнствена музика от далечната страна на Луната

Учен: Хората вече са живели на Луната

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.