Ясновидката Гюкчен в прогнозата си за 2020 г.: Настъпва годината на хората!

2019-а година е в края си. Тя бе трудна, изпълнена с много динамични събития. Видяхме смяна на министри, имахме местни избори, случиха се големи трагедии, почти през цялата година имаше и протести. Основните искания на хората бяха за справедливост и по-високи доходи. Въпреки, че на политическата сцена нямаше сериозни размествания, а икономиката се раздвижи, се усеща, че има натрупано напрежение и обществено недоволство.

Дали новата 2020 година също ще бъде толкова динамична, дали доходите на хората ще се повишат и има ли заплахи пред страната ни, за всичко това от Novini.bg попитахме топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен.

Илиана Чаушева е родена в град Пещера. Ясновидката е потомствена лечителка вече седмо поколение, психолог, специалист по традиционни системи за лечение с елементи на енергоинформатика.

Политически трусове и смяна на министри

2020 година ще бъде като 2019 година. На политическата сцена ще има разногласия. Ще има смяна на министри пролетта или лятото пак след кризисна ситуация в България, наводнения или катастрофи. Бъдещето на Бойко Борисов и ГЕРБ Много хора искат да се смени политическата система, но няма как да се случи, защото е силна позицията на ГЕРБ. Те ще издържат до края на годината, може да изкарат и мандата, но ще има смяна на министри. Единственото, което може да бутне правителството, това са патриотите.

2020 и 2021 са силни години за гражданско пробуждане. Има нови личности, които разместват пластовете в политиката.

Успешни ли ще са новите политически проекти?

Мая Манолова има харизма, с която може да поведе гражданите. Може би 2020 – 2021 година точно това ще се случи, гражданите ще бъдат обединени от личност. 2020 година е годината на единицата, на новото начало.

Корнелия Нинова ще бъде ли сменена от ръководството на БСП?

Не. Няма кой да я смени в момента.

Президентът Румен Радев ще създаде ли своя партия след края на мандата му?

Не. Ние не оценихме, че този човек работи за българите и прави всичко добро. Той е един от добрите президенти на България. Няма да се забърка в политиката. Той ще бъде личност винаги.

Очакват ли ни сериозни природни бедствия – пожари, земетресения и наводнения?

България е застрахована от такива катаклизми. През пролетта и през август ще има бедствия, но не са толкова застрашаващи. Трябва да се изчистят коритата на реките за пролетта и трябва да се вземат сериозни мерки, за да не остане някое село пак под води.

Военните конфликти в Близкия изток – Сирия?

Там е много сложно. 2020 година е политическа година, но на международната сцена, не на българите. До 2021 година Балканите ще се откроят. Конфликтите в Сирия са много големи.

Дали ще имаме нови трусове в отношенията с Русия след шпионски скандал?

Това не е скандал, това са ежедневни неща. Русия обича България и никога няма да тръгне с лошо към нас. Аз съм на мнение, че българи и руснаци са много по-братски, отколкото нашите комшии. Затова не виждам как руснаците ще ни навредят, по-скоро други нации ще го направят. В момента на Балканите се оформя нещо, което не ми харесва. Създава се вражда между съседите и тя може да премине в прехвърчане на искри, но няма да е нищо страшно.

Очаква ли се голяма бежанска вълна?

Бежанци ще има до 2036 година. Всичко е заради петрола. Заради черното злато се води войната. Трета световна война съществува, просто се води по друг начин.

Какво ни носи 2020 година?

2020 година е лична година на хората. Те трябва да работят в личен аспект, вътре в семейството си, за да могат да си върнат семейните ценности. Това е годината на семейството, на просперитета на семейството. Който не е семеен, може да се ожени, който няма деца, може да има. Това е много силна година в личен аспект, не политически. Всяко семейство, което иска да промени нещо в живота си и да тръгне към по-добро, сега е моментът да го направи през 2020 година. Трябва да се работи вътре в семейството, за да се върнат семейните ценности, а не да се избягват. Проблемите трябва да се решат до март месец, защото до тогава над България има много тежки вибрации и това не рикошира в политиката, а върху семействата.

Трябва по-плавно да мине този период, защото той е на разногласията. Тежките вибрации притискат хората и те изпадат в депресии. Ако хората пренасочат вниманието си от безпаричието, скандалите, в следващите 10 години могат да програмират семейството да бъде в отлична форма.

Задава ли се нова икономическа криза в света?

Икономическа криза вече има. 2020 година финансово ще бъде добра за българите. 2021 година ще има атаки по нашите банки, но се надявам да не стигаме до голям крах. 2020 година е добра за българите, ако се обърнат в личен аспект и работят върху себе си, да върнат доброто в себе си, тази година ще бъде рестартова за тях.

В ЕС до края на годината ще се реши кой остава и кой си тръгва.

Виждате ли големи протести в страната ни?

Протести ще си има. Не са чак толкова големи. Когато вдигнат цените на тока и водата тогава ще са големите протести през март. Това е стресов месец за българите, но и това ще мине. Надявам се, че българите най-после ще осъзнаят, че промяната трябва да започне от вкъщи не отвън и като променят домовете си и семейните си ценности и обърнат доброто в себе си 2022 година ще променят политически България.

Пожелание за 2020 година

Пожелавам на всички българи да простят на себе си и да простят на душманите си и да продължат, защото докато не го направят, в България няма да настане благоденствие. Аз им пожелавам да са много щастливи, здрави и много късмет да имат семействата, защото всички имаме нужда от това в момента. Единственото, от което страда българинът са семейните ценности.

инфо: novini.bg

Вижте още:

2020 година ще е високосна

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2020-та година

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.