Астро: Ако съумеете да живеете в съответствие с енергията на деня, то ще се радвате на живота

Луната е в знак Козирог от 01:15ч, където ще пребивава до 00:45ч на 17 юни

Луната прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Като правило се намалява състраданието и съпричастността у хората.

В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас; тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 22:43ч на 15 юни (от 21:34ч на 14 юни)

Това е един светъл и чист ден, ден за миротворство. Осъществява се  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде освободена от клетката.

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите действия я и активност пораждат катастрофи в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие, не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията.

Ако се появи петно на дрехите, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:43ч на 15 юни до 23:39ч на 16 юни

Слънчев календар – 27 слънчев ден – Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.