Астроложката Линдзи Едуардс за световните лидери

тръмп

Американският астролог Линдзи Едуардс публикува прогноза за предстоящи събития в близко бъдеще. Нейната прогноза засяга някои видни съвременни политици. Защо именно тези личности попадат в полезрението й, е повече от ясно. А доколко точни ще са предвижданията на астролога, ще покаже само времето.

ДОНАЛД ТРЪМП

Независимо от отношението на пресата и клатенето на стола му, през тази година не предстои импийчмънт за американския президент. Но е много възможен рискът да бъде убит. И ако това се случи, то най-вероятно ще е през есента – октомври т.г.

Скоро ще излязат наяве проблемите в семейство Тръмп. Макар че двамата с Мелания публично успяват да демонстрират идеалната съпружеска двойка. При това самият президент също ще крие семейните разногласия, тъй като причината за тази драма е именно Първата дама, а не съпругът й.

ТЕРЕЗА МЕЙ

Политическата кариера на Мей, може да се каже, е завършена. Скоро ще й се наложи да подаде оставка. Преди това ще има още няколко терористични акта, които ще задълбочат политическата криза във Великобритания. Тереза Мей ще бъде обвинена от пресата не само в политически грешки, но и в пристрастие към… алкохола. Наистина, както обикновено, още на другия ден всички ще забравят за Мей, при това не само в Британия, но и в целия свят.

След напускането ѝ Лондон още дълго ще бъде подлаган на терористични атаки…

КИМ ЧEH-УH

Тъй като Тръмп ще продължи да преследва своята линия по отношение на Северна Корея, като я плаши с война и всевъзможни санкции, лидерът на страната Ким Чен-Ун ще започне все повече да демонстрира на света, че КНДР е готова да отстоява своята независимост и ще се бори до последния войник.И никакви мирни преговори, за които толкова се говори в пресата, между САЩ и Северна Корея няма да има.

При това Ким Чен-Ун все повече ще настоява, че страната му не се стреми към войни (ще се откаже от ядрените изпитания). Но ще направи всичко възможно КНДР да даде отпор на всеки агресор – бил той САЩ, Япония или друга страна.

Като цяло, Северна Корея ще започне да гради отношения с Китай и дори с Южна Корея на основата на взаимни икономически й политически интереси. И само за САЩ тази страна ще продължи да бъде като кост в гърлото…

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Очаква ли ни втори Апокалипсис: пророчествата на най-известните ясновидци днес

Кои са кризисните периоди в живота на човек според астрологията

Каква ще е 2018-та според астролога Гал Сасон

Развийте интуицията си в 3 лесни стъпки

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.