Астропрогноза за 7 юли: На преден план излизат материалните интереси

хороскоп

Луната е в знак Телец, където ще остане до 19:59ч на 9 юли. По време на такова лунно влияние нашето търпение забележително нараства.

Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. Когато уловим позитивното влияние на Луната, можем да станем доста хармонични в този период. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда поддръжка. Не се препоръчва да започват сега романтични или приятелски отношения, но развитието на вече съществуващи отношения обещава да бъде успешно.

Да се пази гърлото от простуда, да не се крещи. Добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения.

25 лунен ден (от 02:13 на 8 юли до 02:47ч на 9 юли). Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Денят е спокоен и пасивен.

Ден за усамотение, съзерцание, медитация и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Не бива да се изпада в апатия и депресия.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Не се препоръчват активност, прибързаност, излишно суетене. Не трябва да започвате нищо ново, но е добре да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Не бързайте да вземате решения и да изказвате своето мнение. Много е актуална днес приказката:”Седем пъти измери, чак тогава отрежи”. Не разчитайте на логиката днес, доверете се на вътрешния си глас.

Избягвайте случайните контакти и изненади. Не е най-добрият ден за общуване. Не е подходящо за изясняване на отношения между влюбени и съпрузи.

Вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого навътре до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да правите душевен стрийптиз. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Може да ограничите физическата активност и да се отдадете на духовна дейност или умствена.

Секс – Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.