Астро: Всичките действия и мисли трябва да са само положителни

pixabay.com

Луната e в знак Козирог
и на празен ход до 09:15ч, след което преминава в знак Водолей, където ще остане до 09:35ч на 27 декември

Луната във Водолей носи различни изненади. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Рутинната работа не се отразява добре. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар:  3 лунен ден от 10:09ч на 25 декември до 10:51ч на 26 декември

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Ако насочите емоциите си в правилната посока, плановете ви определено ще се сбъднат в този лунен месец! Всичките действия трябва да са само положителни. Върху тяхна почва се изгражда животът за следващите двадесет и шест дни, така че опитайте се да „наторите“ тази почва с благотворни постъпки.

Всяка работа, която е за благото на семейството, е добра. Не е лош момент за общуване с близки приятели и роднини. Но е нежелателно за други междуличностни контакти и да се правят нови запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Вътрешната енергия на тялото в този ден е особено силна. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-добре ще се чувства. Ако нямате абсолютно нищо за вършене, отидете до магазина, разходете се, направете почистване. Основното нещо е да не бездействате и ще избегнете много проблеми.

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими. Пасивността в този ден е опасна. Пасивният човек може да бъде наранен – както физически, така и психически.

На този лунен ден агресията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака. Трябва да се освободите от негативните емоции. Не е желателно да влизате в каквито и да било спорове. Пробиви могат да се появят в астралното тяло. Направете си самозащита, ако не искате да сте сред жертвите.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле, за изчистване на аурата. Добре е да се правят интензивни физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако имате проблем със ставите, значи имате застой на астрална енергия.

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.