Всички неприятности, които възникват днес, са краткотрайни, не ги приемайте присърце

pixabay.com

Луната в знак Лъв до 17:09ч на 12 април

При луна в Лъв емоциите стават по-слънчеви и блестящи. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал е висок. Хората проявяват благородство, щедрост, обичат да се хвалят, дават се много обещания. Мъжете са склонни да се държат по кавалерски, преобладава огненият мъжки принцип Ян. Това е най-благоприятното време за хора, които не се страхуват от публика и обичат да се изявяват. Любовните отношения стават по-страстни и романтични. Подходящо време за весели компании, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигове в живота. Сега хората са по-склонни да харчат пари, отколкото да спестяват.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:05ч

Денят носи положителна, мека енергия, която влияе на човека по най-добрия начин, като носи късмет. Това е прекрасно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. В този лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Възможни са внезапни разкрития, може би ще научите нещо, което не сте знаели преди, някои дългогодишни мистерии или проблеми ще бъдат разрешени.

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Ако се разстроите от нещо – няма значение. Неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Благоприятно е за почивка и време, прекарано в семейството, укрепване на семейните традиции. Навестете родители, роднини, приятели, заемете се любимите си дела. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите отдавна установени връзки. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение.

Всички неприятности, които възникват днес, са краткотрайни, не ги приемайте присърце. Те ще минат бързо и няма да оставят следа в душата ви. Но всичко започнато днес ще пусне дълбоки корени, включително конфликти и семейни кавги, така че е по-добре да изгладите всички неприятни ситуации.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 14:05ч на 11 април до 15712ч на 12 април

Един от най-силните енергийно дни. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности и съзидание. Не проявявайте лекомислие. Избягвайте да предприемате рисковани дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Слънчев календар – 22 слънчев ден –  Подходящо е освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.