Астро: Денят е сложен и носи трудности

Луната е в знак Риби до 04:22ч на 1 юли

Луната в знака Риби увеличава чувствителността, хората търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се желание за уединение, желание да се избяга от проблемите като често се посяга към алкохола и наркотиците. Често старите проблеми намират решение. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща. По това време не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката.

Лунен календар –  19 лунен ден от 00:21ч на 29 юни до 00:48ч на 30 юни

Денят е сложен и носи трудности. Луната “затъмнява” разсъдъка. Ден на нашите заблуди и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви заплашва.

Подходящо време за рутинна работа. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Най-подходящото време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем.

Денят е добре да се посвети на обмисляне на своите постъпки и покаяние. Ако сте виновни пред някого, обезателно му се извинете. Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние. Критичен ден за психично болните хора.

Контролирайте парите и документите си, а в обществения транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите. Увеличава се опасността от травми. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната “затъмнява” разсъдъка. Пазете се от насекоми и предимно от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Това, през което преминете в този ден с партньора си, може да е точен показател на вашите истински отношения и проверка за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията. Не само, че няма да се разберете, но още повече може да задълбочите проблемите.

Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден  да не се практикува никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища –  От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

Слънчев календар – 11 слънчев ден – Време за познание и преоткриване на света. Подходящ е за ограмотяване, четене и учение. Ден на промените.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.