Астро: Денят ни изпраща различни съблазни и изкушения

pixabay.com

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в знак Стрелец.

По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт.

Луната е в знак Стрелец от 05:40ч на 26 май до 05:25ч на 28 май

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Ставаме, всеки по свой начин, малко идеалисти: мечтаем за по-добри времена, правим планове за почивка, търсим нови начини за решаване на проблеми. Тези лунни дни са благоприятни за придобиване на нови знания, на нови умения

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от инциденти се увеличава, особено в планините и под земята. Увеличават се пътно-транспортните произшествия и инцидентите. Това може пък да ви накара да бъдете по-предпазливи и внимателни.

Продължава 15 лунен ден до 21:09ч на 26 май (от 19:47ч на 25 май)

Лунният календар отбелязва този ден като сатанински – слугите на Дявола ръководят този ден. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е занижен.

Денят е труден и сложен, със силна енергия. Нужна е повече предпазливост във всичко. Човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Запазете спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден.

Неприятни изненади може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радост практически трудно се намират. Не са изключени разправии с роднини.

Всички неща започнати в този лунен ден са обречени да попадат на препятствия и ще се „смесват” с отрицателна енергия. Пазете вещите си.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти, често възникващи на сексуална основа. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 21:09ч на 26 май до 22:27ч на 27 май

7 слънчев ден – Денят е благоприятен за сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.