Астро: Ден на изкушенията и съблазните

pixabay.com

Луната e в знак Водолей до 02:18ч на 6 януари

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега са по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Луната е на празен ход от 02:46ч на 5 януари до 02:18ч на 6 януари. Не е подходящо за нищо важно.

Лунен календар: 4 лунен ден от 10:22ч на 5 януари до 10:54ч на 6 януари

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате прибързани решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

Четвъртият ден се нарича „Аум“, свързва се с чакрата на Вишудха, ларинкса, следователно, произнасянето на звуци, мантри е полезно, звуците пречистват менталното тяло.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре избягвайте общуването с други хора. Ако имате активни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила.

Здраве – Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Слънчев календар – 21 слънчев ден – Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината. Бъдете верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Благоприятно е да се раздава милостиня.

Астро-аспекти

Венера секстил Нептун

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.