Астро: Един от най-хубавите и забавни дни, пълен с положителна енергия

pixabay.com

Слънцето влиза в Козирог и започва зимното слънцестоене.

Луната е в знак Рак до 23:55ч на 21 декември

Луната в Рак изостря цяла гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. През този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. Интуицията се засилва.

По това време са особено уязвими млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система, обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

Не се препоръчва да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. Подходящо е за операции на краката, коленете, ставите, сухожилията и кожата.

Луната преминава на празен ход от 16:45ч до 23:55ч. Не предприемайте и не купувайте нищо важно.

В 23:55ч Луната преминава в знак Лъв.

Лунен календар – продължава 17 лунен ден до 18:45ч

Този ден е свързан със Слънцето, затова трябва да сме щедри, да доставяме радост на децата и любимите хора. Един от най-хубавите и забавни дни, пълен с положителна енергия.

В този лунен ден в древна Гърция са ставали мистериите на Дионис и са устройвали свещените вакханалии. Време за радост и веселие. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Ако се чувствате въодушевени, весели, радостни, искате да се смеете и да се радвате, значи всичко е наред. Ако, напротив, копнеж и тъга се прокрадват в душата ви, в очите ви постоянно се появяват сълзи, а подходящата шега на приятел не предизвиква смях, тогава помислете – това е сигурен знак за грешни действия.

Енергията трябва да се направлява в творческото русло. Нужно е да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не се стремете да живеете по план, защото всичко може да се получи обратно на това, което сте планирали.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайност.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено.

Болестите възникнало в този период имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Morkadis

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре.

Удачен ден за всякакви покупки (преди празния курс на Луната). Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 18:45ч на 21 декември до 19:47ч на 22 декември

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието. Желанието на жените в този слънчев ден е закон и не бива да им се отказва нищо!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.