Астро: Може да ви осенят внезапни озарения

pixabay.com

Луната е в знак Телец до 08:12ч на 23 юли

По време на този транзит търпението се увеличава, както и силата на волята. Новите начинания често са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Интересите са с материална и практична насоченост. Подходящ момент за решение на финансови въпроси.

Хората сега са по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Неблагоприятно време за всичко свързано с риск и вземане на бързи решения, но подходящо за започване на всичко, което изисква продължително време за реализация.

Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Гърлото трябва да се пази не само от студени и газирани напитки, но и от горещи, също прекалено говорене, викане. Не е подходящо за лечение и вадене на зъби, освен при спешни случаи.

Лунен календар: 22 лунен ден от 00:53ч на 21 юли до 01:17ч на 22 юли

Ден за получаване на мъдрост и нови знания. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови възможности. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро.

В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи. Пред всеки могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не бива да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти.

Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси. Сложните неща отложете за друго време. Този ден е много подходящ общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, макар и нещо дребно.

Бъдете щедри по отношение на децата. Милостта и щедростта проявени през 22 лунен ден ще ви донесат много повече, отколкото сте дали. Затова не бъдете скъперници – направете благородно дело. Бъдете сигурни, че Вселената вижда всичко и взема всичко предвид. Но има едно важно условие – всяко добро дело трябва да идва директно от сърцето. Ако желанието за помощ е неискрено, ако очаквате изгода, не разчитайте на подкрепата на Висшите сили.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се днес са доста опасни. Сега употребата на сладко е желателна и се приветства.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятен ден за всякакви покупки.

Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма. В този ден може само подравняването на косата или да оправите линията на бритона.

Слънчев календар – 3 слънчев ден – Може да ви осенят внезапни озарения или да направите творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.