Астро: На този ден е добре да четете и получавате нова информация

pexels.com

Луната e в знак Дева до 00:52ч на 5 април

Девата стабилизира променливото влияние на Луната. Често се случва по това време да възникват конфликти. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

Дева е знак на здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Когато Луната е в този знак се поставят най-правилните диагнози. Не е достатъчно да вземете таблетка, за да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

Лунен календар: Продължава 13 лунен ден до 17:09ч на 3 април

Денят носи нови енергии. Акаша предава информация на нови вълни. Добре е да се използва необичайният енергиен потенциал на този ден. Ако правите всичко грамотно, можете да постигнете много добри резултати. Особено щастлив ден за креативните хора. Вселената може да повдигне мистериозен воал и да освети пътя към неизвестното бъдеще.

Изостря се чувството за справедливост и към всичко прекрасно. Може да изпаднете дори в сантименталност. Следвайте своите желания. Вашата интуиция ще се справи с ролята на прекрасен съветник.

Всичко, което ви заобикаля дава важна информация, която трябва да запомните. Възможно е да се върнат отново стари проблеми. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин. Този ден се счита за неблагоприятен за реализация на нови проекти, но всички придобивки ще бъдат успешни и ще донесат полза.

На този ден е добре да получите нова информация – препоръчва се да четете книги, което ще ви позволи да разбирате по-добре себе си и света.

Денят е благоприятен за нормализиране на отношенията с близките. Не жалете време за тях.

Следва 14 лунен ден от 17:09ч до 3 април до 18:13ч на 4 април

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

Подстрижка – до 17:09ч може да се подстригвате, но ако го правите сами, не давайте дори на близки хора да го правят, а след това по-добре се въздържайте, подстригването може да доведе до изпитване на страхове и мъка.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.