Астро: Светъл и благ ден, в който са недопустими разрушителните действия

Луната е намаляваща, влиза в знак Стрелец от 09:14ч до 00:51ч на 23 декември

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Избягвайте да вземате важни решения. Луната настройва идеалистично и философски. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Прекрасно време за духовни практики.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар:  28 лунен ден от 05:32ч на 21 декември до 06:52ч на 22 декември

Прекрасен, спокоен и светъл дни на лунния месец. Негов символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно.

28-ми лунен ден е също изпълнен с мистика. Могат да се случат различни чудеса, но техният характер зависи от това как сте преживели изминалия лунен месец. Ако ви се случат неприятни събития, то не си мислете, че са случайни. Това е резултат на минали негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Може да посеете нещо, но не и да плевите. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден, тъй като ставате съпричастни към разрушението и няма да получите небесната благословия.

Този лунен ден носи неизменно успех в делата. По-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Диета – 28-ми лунен ден е добър за гладуване. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът – мъжествен.

Не е подходящо за подстригване. То може да снижи вашата активност.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.