Астро: Хубав и хармоничен ден

Луната в знак Лъв от 07:01ч на 10 април до 17:09ч на 12 април.

Луната се намира в дома на Слънцето – богът на любовта, радостта, творчеството, съзиданието. Емоциите стават по-слънчеви и блестящи. Хората проявяват благородство, щедрост, обичат да се хвалят, дават се много обещания. Мъжете са склонни да се държат по кавалерски, преобладава огненият мъжки принцип Ян. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал е висок. Това е най-благоприятното време за хора, които не се страхуват от публика и обичат да се изявяват. Любовните отношения стават по-страстни и романтични. Подходящо за весели компании, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигове в живота. Сега хората са по-склонни да харчат пари, отколкото да спестяват. Децата стават по-весели, активни и инициативни.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Лунен календар: 10 лунен ден от 13:00ч на 10 април до 14:05ч на 11 април

Хубав и щастлив лунен ден. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Този ден има силна енергия, затова негов символ е фонтанът, олицетворяващ източника на живот.

След предишния труден лунен ден, постепенно ще започне да ви обзема чувство на ентусиазъм, оптимизъм, усещане за жизнерадост. Може да почувствате, че сте готови да „премествате планини“. Всички дела сега вървят добре. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Опасни са всякакви семейни спорове и конфликти, ако възникнат сега, ще останат в семейството за дълго, образно казано „ще пуснат корени”.

Хората, родени в десетия ден от лунния календар, съответстват на неговия дух: те често имат тясна връзка с предците. От една страна, те могат да се възползват от това, от което получават сила.

Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

Покупки – Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене.

Слънчев календар – 21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.