Валпургиева нощ – 30 април срещу 1 май

10

Нощта на 30 април срещу 1 май се счита за мистична. Самото название е в чест на монахиня която е направила много чудеса. Счита се , че през тази нощ може да се предсказва бъдещето и да се призовават на помощ висшите сили и да се влиза в контакт с мъртвите.

Сега този празник носи развлекателен характер. В тази нощ се палят огньове по този начин се гонят злите духове, правят се карнавали.

Съществува поверие,че жените родени в нощта на 30 април и 1 май не приличат на останалите. Те са природно родени магьосници и имат необичайни таланти, но не всички осъзнават своите сили и способности. Повечето от тях обичат повече животните отколкото хората, имат особен характер и това се забелязва още от рана възраст.


В тази нощ мажете да се избавите от проблеми и да привлечете радост, щастие и успех. За да направите този ритуал , през нощта запалете свещ и на един лист напишете кое ви тревожи и мъчи и от какво искате да се избавите. След като го напишете сгънете листа на във формата на фуния и го изгорете на огъня от свещта и говорете: Гори пламък изгори всички мой проблеми. Оставете свещта да догори докрай.

За да привлечете хубави събития във вашият живот вечерта пред входната си врата посипете малко пясък. Счита се , че в този случай никаква нечиста сила не може да влезе във вашият дом и в дома ви ще цари радост и щастие.

През тази нощ хората сънуват и пророчески сънища , които могат да покажат бъдещето или да помогнат да намерите решение на труден проблем.

инфо: occult-times.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.