Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение на вътрешната ни същност

pixabay.com

Луната e в знак Везни до 17:46ч на 20 март. 

Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Луната е на празен ход от 14:41ч до 17:46ч. В този период не предприемайте нищо важно.

В 17:46ч Луната преминава в знак Скорпион.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:15ч

Символ на този ден е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата истинска същност. Можете да видите своите отрицателни и положителни страни, тъй като всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение на нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот.

В този лунен ден символите и знаците са важни. Трябва да сте много внимателни, за да не пропуснете някой намек спуснат за вас свише. Ако сте достатъчно умни, можете да разберете много и да получите важен урок за себе си.

 Всичко, което се случва днес, вие сами сте си го причинили. Предизвикали сте това, което се случва със своите действия и мисли. Нищо не е случайно. Ако все пак нищо не се случи, значи всичко е наред. Живеете правилно.

По принцип не се очакват специални опасности  и проблеми, но бъдете внимателни, приятелски настроени и проявявайте доброта към другите. През този период не трябва да има прояви на егоизъм и егоцентризъм, дори в най-малки дози е недопустимо. Мислите не трябва да са отрицателни. Настройте се на положителна и доброжелателна вълна, проявете грижа, уважение и любов към другите хора, бъдете благоразумни. Не е нужно да сте активни, по-добре да се отпуснете.

Ако днес се появят кожни обриви или някои кожни заболявания, това показва, че вие не живеете според духовните закони. Полезно е да се почистят червата. Болест появила се днес може да бъде продължителна. Добре е по-малко да се спи.

Стайните растения поливайте много умерено, тъй като в почвата остава много повече влага.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще подсили вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Все пак е Луната в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, само ако искате да забавите растежа й и да укрепите корените.

Следва 19 лунен ден от 21:15ч на 20 март до 22:30ч на 21 март

Слънчев календар – Има 6 междинни дни между старата и новата слънчева година – 5 слънчев ден –  Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Особено актуално е правилото: „Мълчанието е злато”. Не трябва да има конфликти, затова проявявайте разбиране към другите. Добре е да се помирите с някого, ако сте скарани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.