Астро: Добре е да оставите да ви подуха вятъра, енергията му помага да се трансформираме, изчиства аурата

Луната е в последните градуси на знак Рак и във времето от 05:29ч до 09:22ч се движи по празен курс. Не се препоръчва да се започва нищо важно.

В 09:22ч Луната преминава в знак Лъв, където ще остане до 21:40ч на 6 ноември

Луната преминавайки през този знак, кара хората да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 22:38ч

Този ден се свързва със символа на Коня, Стадото коне и Каретата. Той има динамична енергия, носи решителност и смелост. Структурите на нашата вътрешна същност и външните структури се променят. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятъра. Енергията на вятъра ни помага да се трансформираме, така че бъдете навън и носете широки дрехи с бял или светъл цвят.

С днешният лунен ден е свързана възможността да станем по-добри и да проявим рицарските си качества. Става преобразуване на вътрешната структура на човека. Ден на творческа дейност и благотворителност. Неговите основни характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага.

За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Слушайте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва около вас. Добър ден за вземане на решения. Дори и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте изясняване на отношенията.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, може да пробвате нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. Благоприятно за укрепващи процедури за косата, тонизиране. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Следва 22 лунен ден от 22:38ч на 4 ноември 23:43ч на 5 ноември

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.