Искрените молитви, отправени в този ден, обезателно се сбъдват

pixabay.com

Луната е в знак Близнаци до 01:28ч на 12 февруари

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS-и, интернет, общуване на живо. Засилват се екстровертните качества, хората сега са по-активни, по-общителни и по-разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, недостатъчно обмислени изказвания. В такива дни трудно се стои на едно място. Не купувайте вещи, които трябва дълго да ви служат, само такива с кратък срок на употреба.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и задимени помещения.

Луната излиза на празен ход от 10:24ч до 01:28ч на 12 февруари. Това време е неподходящо за важни дела.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 12:49ч на 11 февруари

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Следва 12 лунен ден от 12:49ч на 11 февруари до 13:35ч на 12 февруари

Ден на вербалната магия и включване на Божествената енергия. Денят носи успех и късмет на всеки, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е за общуване,  за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго.

Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Любовта и съчувствието проявени днес, са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс – Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Слънчев календар – 28 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Откажете се от всички важни дела. Не е добре да се започва нищо ново. Благоприятно е за уединение, медитации. Полезно е да се четат мантри. Хубаво е да изчистите всичко – жилището, тялото, Душата.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.