Магията в подправките

pixabay.com

Магията представлява заклинания върху рецепти, които обикновено включват билки, подправки и растения.

Разгледайте списъка с магичните подправки и билки, който приготвихме и който може да ви научи да действате по-умно с подправките.

Ще се учудите колко много от подправките в кухненския ви шкаф могат да се използват за направата на магия.

Канела

Канела е най-използваната подправка за заклинания. Използва се за просперитет, благословия, пречистване, защита, подобряване на комуникацията. Поръсването ѝ върху препечената ви филийка или в кафето ви рано сутрин, може да подобри бизнеса ви. За да се предпазите от клюки и завист, сложете една тока с канела на гръдната ви кост като превръзка, докато се обличате. Разпръскване на малко канела под телефона може да помогне човекът, който искате, да ви се обади отново. Смученето на бонбони с канелен вкус преди изнасяне на реч, може да ви помогне да бъдете по-красноречив. Ако слагате по една щипка канела в кофата с вода, с която миете пода, ще помогнете на бизнеса си.

Джинджифил

Джинджифилът, смесен с канела, може да накара вашия късмет да побърза. Ако разпръснете малко джинджифил под телефона си, ще ви се обадят по-скоро. Но трябва да внимавате с количеството, защото може разговорът да се разгорещи и да се превърне в спор. Смес от джинджифил, канела, натрошени сушени розови листенца и кафе, поставени под вашия матрак, служи за подобряване на вашия сексуален живот.

Сол

Солта е използвана в продължение на векове за пречистване на пространствата и предотвратяване на влизането на негативна енергия в дома. Ако чувствате, че някой иска да ви навреди, поръсете малко сол в четирите ъгъла на къщата за защита.

Босилек

Говори се, че е управляван от Марс, босилекът има защитно и пречистващо влияние. Ако усещате нечия негативна енергия наоколо, то може би това ще ви помогне: накиснат в топла вода босилек, който се пие като чай или смесен с тютюн на върха на цигарата. Босилек поръсен на предната врата е на пари.

Дафинов лист

Дафиновият лист пък гарантира желанията ти. Къпането в дафинови листа ще ви донесе слава.

Риган

Morkadis

Поръсете риган на пода, за да абсорбира негативните мисли, след известно време го изметете навън през входната врата.

Мента

Ако трябва да блеснете в тълпата, да очаровате някой или да продадете нещо, изпийте ментов чай или лапнете малко мента.

Магданоз

Ако имате нужда от здрава пачка пари, си направете чай от изсушен магданоз или пък го използвайте в пулверизатор, като пръскате по посока на часовниковата стрелка.

Розмарин

Розмаринът се използва за защита – можете да го разпръснете в дома си. Или с розмарин да отмиете енергията на вещи, които са били чуждо притежание преди, с една лъжица розмарин и една чаша вряща вода.

Градински чай Салвия

Това е билката на мъдростта. Помага за повишаване на умствената яснота.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Магията на цветята

Магията на числата и по-специално на числото 27

Магията: наистина ли всички вярваме в нея?

Магичните билки по българските земи

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.