Днес се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена само към съзидание

Луната е в знак Козирог до 11:50ч на 20 август

Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Смело решавайте трудни задачи. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.

Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично срещу снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет: ”Бъдете по-дебелокожи днес!”

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите, ставите и жлъчката.

Лунен календар – 11 лунен ден до 18:47ч на 19 август (от 17:47ч на 18 август)

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с много енергия. Пробужда в него огромна сила, която трябва да бъде отправена само към съзидание. Човек се чувства изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.  Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела.

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и духовно чрез четете молитви, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Секс само по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.

В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

12 лунен ден от 18:47ч на 19 август до 19:35ч на 20 август

Слънчев календар -2 слънчев ден – Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Борете се с лошите мисли. Избягвайте да давате пари назаем днес. Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова.

Morkadis

Поверия за деня – Ако на излизане от къщи вятърът ви духа странично или листо от дърво падне на главата ви, това е знак за небесна защита.

Намиране на метални предмети или монети днес не е добър знак. По-добре не ги вземайте.

Ако чуете да ви назовават по име, веднага си намислете желание.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.