Оперираха индиец, живял два месеца с куршум в сърцето


хирургХирурзи успешно премахнаха куршум от сърцето на индиец, който живял с него два месеца, предаде РИА Новости.

32-годишният Барат Шарма е бил прострелян с два куршума преди два месеца, когато случайно станал свидетел на банков обир в източната част на индийския щат Утар Прадеш.

Пострадалият веднага бил откаран в местната болница, където лекарите отстраняват куршум от гърба му. Но вторият в сърцето останал в тялото на мъжа заради опасения, че пациентът няма да издържи двете операции.

Мъжът се възстановил и след два месеца отишъл в град Ахмедабад за отстраняване на куршума от сърцето. Кардиолозите трябвало да извършат тричасова операция. Куршумът е бил в хоризонтално положение между клапите на сърцето, а индиецът оцелял като по чудо, категорични са лекарите.

инфо: trud.bg

Вижте още: 

ХИРУРЗИ В ХОЛАНДИЯ ОТПЕЧАТАЛИ 3D ЧЕРЕП И ГО ПРИСАДИЛИ НА ПАЦИЕНТКА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.