Пътешественик във времето? Предмет, наподобяващ смартфон от боксов мач на Майк Тайсън от 1995 г., озадачи мрежите

© Кадър: Youtube / novini.bg

Боксов мач, провел се в Лас Вегас през далечната 1995 г. между Майк Тайсън и Кевин Макнийли, предизвика сензация сред потребителите в социалните мрежи.

Причината се оказа човек от публиката, който изглежда така, сякаш записва на смартфона си моментите от двубоя от 19 август 1995 г.

Според мнозина потребители въпросният обект в никакъв случай не е стар фотоапарат и изключително много наподобява на телефон от днешната епоха. Експерти освен това припомнят, че първият iPhone на компанията „Епъл“ излиза на пазара през 2007 г., т.е. 12 години след въпросния боксов мач.

Водещият на Ютуб канала Inside Edition – Лес Трент, призова всички да се успокоят и че в снимката няма нищо свръхестествено. По думите му мистериозният обект не е телефон от последно поколение, а най-обикновена видеокамера Dycam Logitech, която за времето си е била доста популярна и използвана.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.