Седмичен хороскоп от 21 до 27 август

Астро-аспекти

На 22 август R Венера квадратура с Юпитер

На 22 август Марс в опозиция с Нептун

На 23 август Слънцето преминава в Дева

На 23 август Меркурий става ретрограден

На 25 август Марс тригон с Плутон

На 27 август Слънце в опозиция със Сатурн

На 27 август Марс преминава във Везни

Луната през седмицата се движи през знаците –  Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 21, 22, 23 (до 13:37ч), 26 (след 17:10ч), 27

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  22 (след 12:30ч), 23 (до 13:35ч), 24 (след 14:50ч), 25, 26, 27 август

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

21.08. 23:32 – 22.08. 02:23

24.08. 08:11 – 24.08. 11:09

26.08. 14:57 – 26.08. 16:06

Morkadis

Овен – Вие сте заобиколени от енергия, инерция и сила тази седмица, освобождавайки място за ново начало. Поемете риска, оставете старите структури и ограничения и вие сами ще се изненадате колко жизненост ви носи този напредък. Добивате повече яснота и прецизност в лансирането на намеренията си. Агресивните действия могат да доведат до загуби, затова се опитайте да останете търпеливи, за да постигнете целта си. Всичко, което започнете сега, ще бъде успешно.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 27

Телец – Тази седмица е по-добре да не отлагате нищо. Отлагането не е хубаво нещо, защото утре няма да имате повече време или желание да свършите задачите си. Бъдете решителни и действайте! Трябва да слушате интуицията си, вътрешната дума, за да можете да постигнете целите си. Бъдете почтени в мисли, думи и дела. Останете верни на пътя, който сте избрали, и се насладете на всички предимства, които започват да се показват в резултат на работата, която сте свършили наскоро.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Близнаци – Продължете напред с обновени и свежи сили. Освободете се от напрежението, сковаността и останете гъвкави, както в мислите, така и в действията. Също така е важно да възстановите хармонията във всички ваши взаимоотношения. Вашите екзистенциални идеи са в съвършена хармония с вибрациите на живота. На молитвите от изминалия период ще ви бъде отговорено, вашите желания бавно започват да се изпълняват. Божественият източник е винаги готов да ви помогне, когато имате нужда от това.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 25, 26

Рак – Седмицата е добро време да преоцените живота си, за да видите кои области трябва да балансирате. Най-важното е да намерите своя собствен ритъм сега, да се свържете с вътрешното си аз и да не позволявате на външния свят да ви влияе. Вие сте изключително активни и се фокусирате върху големи задачи, но трябва да внимавате с решенията си: не трябва да прибързвате. Възможни са проблеми със здравето ви, но всичко това може да се дължи на стреса и умората, на които сте изложени. Не бива да пренебрегвате себе си, дори да чувствате, че можете да преодолеете ситуацията.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Лъв – Предприемането на целенасочени действия е най-важната стъпка за вас в момента. Спомнете си какви са вашите страсти и стремежи, какви са нещата, които сте правили с ентусиазъм.  Ако нещо не работи, пуснете го, за да можете да продължите напред и нагоре. Слушайте сърцето си, защото там е вашата вътрешна мъдрост. Започвате да се доверявате повече от всякога. В резултат на това настъпва значителна положителна промяна в емоционалния ви живот. Правете каквото искате и ще се радвате от сърце на малките неща.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –22, 23

Дева – Преминавате през период, в който вероятно важен цикъл от живота ви приключва и започва нещо съвсем ново. Възползвайте се от възможностите, бъдете отворени, оставете положителните енергии да ви намерят. Някои неща се нареждат сами. Пред вас се отварят нови пътища. Време е да продължите напред, да опитате нещо съвсем ново, с различен подход, различна визия и с различни хора. Приемайте мнението на околните, дори и не винаги да сте съгласни с тях. Разбирането и състраданието раждат положителни енергии. Не съдете за хората по външния им вид, а ги опознайте по-добре.

Благоприятни дни – 22, 23, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Везни – Сега имате възможност да се погрижите за онези неща, за които досега не сте имали време. Може да се включите и в нови проекти, тъй като сте пълни с креативност. Използвайте ума си, защото той е един от най-надеждните ви спътници. През тази седмица, благодарение на божествената намеса, ще получите много помощ в несигурни ситуации в живота си. Сякаш по  магически начин се случва изцеление и трансформация. Можете да успокоите въртящите се в ума ви мисли с помощта на медитация. Интуицията ви води, слушайте себе си, не търсете отговори и решения във външния свят.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 27

Скорпион – Тази седмица ще бъде чудесен период за преоценка на живота ви или на някои части от него. Това е важно, за да живеете в баланс и хармония, да намерите своята вътрешна опора и стабилност. Някои аспекти от миналото ви продължават да се повтарят, защото все още не сте усвоили урока си. Време е да се освободите от товара на миналото, за да не ви задържа на едно място. Не насилвайте нещата, които искате да се случат. Доверете се на интуицията си и бъдете търпеливи, изчакайте подходящия момент, защото само така можете да вземете правилното решение.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Стрелец – Седмицата е предизвикателна за вас. Можете да реагирате по различни начини на аспектите, които ви носи. Във всеки случай тази енергия може да се използва положително във физическата сфера. Този период носи енергия, която подкрепя правенето на всичко. Отворете сърцето си за новото и си позволете да преживеете света по различен начин, да започнете нов живот, в който вашата креативност да се прояви безпрепятствено и в пълната си красота. Най-накрая някои от мечтите ви могат да започнат да се реализират на физически план.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 25, 26

Козирог –Енергията през тази седмица носи късмет във всяко ново начало, включително интервю за работа или маркетингова кампания. Управленските ви способности са силни. Може обаче да откриете, че ви липсват някои необходими ресурси. Вие сте много последователен човек и отдаден на своите страсти. Тези дни няма да ви е достатъчно да гледате как животът минава покрай вас. Искате повече действие, повече участие в нещата, повече хора, с които да общувате. Превръщането на делово приятелство в нещо повече, може да доведе до усложнения, които не сте обмисляли.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей – Периодът е подходящ за започване на нови проекти.  В работата събитията могат да ви подтикнат към смели решения. Енергията на седмицата е особено добра за екипна работа и съвместни проекти. Внимавайте да не се претоварите финансово или да надхвърлите наличните си ресурси. Свободните представители на знака могат да започнат нова любовна история. Един съвет от звездите: не се забърквайте с обвързани хора или такива, които са на далечно разстояние от вас.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –22, 23

Риби – Ключът към успеха ще бъде във вашата решителност! Може да се осмелите да направите смела стъпка – единственото условие е, че тази стъпка трябва да бъде добре премислена. Може да имате много емоционална седмица – не непременно тежка. Въпреки че обикновено обичате да поддържате нещата на по-платонично и приятелско ниво, може също да сте в настроение за някакво страстно откровение и наистина да оцените проявеното внимание към вас. Бъдете предпазливи, преди да се впуснете искрено в каквато и да е връзка.

Благоприятни дни – 22, 23, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.