Седмичен хороскоп от 23 до 29 октомври

Астро-аспекти

На 23 октомври Слънцето преминава в знак Скорпион

На 24 октомври Слънце тригон Сатурн

На 28 октомври Марс опозиция Юпитер

На 28 октомври Пълнолуние и частично лунно затъмнение

На 29 октомври Меркурий опозиция Юпитер

На 29 октомври Меркурий съвпад Марс

Луната през седмицата се движи през знаците –  Водолей, Риби, Овен, Телец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 24 (след 16:37), 25, 26, 27 (до 17:50) октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 23, 24, 25, 26 (до 17:25), 27 (след 17:50), 28, 29 октомври

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

23.10. 22:05 – 24.10. 11:34
26.10. 09:40 – 26.10. 13:03
28.10. 11:21 – 28.10. 14:45

Овен – Тази седмица ще искате да се докажете в действие. Концентрирайте силите си в основните неща. Вселената ще премахне всички възможни ограничения, които стоят пред вас и ще способства вашите начинания. Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Интересни възможности за любов се отварят пред някои от вас. Може да почувствате, че нещата се обръщат във ваша полза. Дошло е времето да се предприемат активни стъпки, вместо да чакате нещата сами да се подреждат.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Morkadis

Телец – Не зацикляйте над проблемите си, защото това няма да ви помогне да ги елиминирате. По-добре е да се опитате да търсите правилното решение. Избягвайте да правите големи разходи. В областта на любовта ще трябва да имате много търпение, да действате с такт, да слушате повече, отколкото да говорите, така че да не се стига до конфликти в дома. Ако планирате да участвате в нови инвестиции или да теглите кредит, трябва много да внимавате. Възможно е да се пуснат клюки и слухове по ваш адрес, затова не трябва да споделяте тайните си с никого.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 29

Близнаци – В живота на някои ще настъпят промени, към които отдавна сте се стремили. Предстои освобождение от нещо, което е загубило значение. Това могат да бъдат безперспективни взаимоотношения, остарели идеали и цели, които пречат да имате щастлив живот. Всичко, което вече няма смисъл за бъдещето, е важно да се изостави. Ще се чувствате малко нервно, ще сте напрегнати повечето време. Вие постоянно променяте плановете си, оставяте едно, после се захващате за друго. Имате нужда от по-ясен план за действие. 

Благоприятни дни – 23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Рак – През тази седмица ще бъдете във властта на леката и динамична енергия, така че ще се справите с изпълнението на най-трудните задачи и отговорности. Важно е да бъдете отзивчиви и по-малко натрапливи. Старайте се да не провокирате у другите негативни емоции. Стойте повече настрана. Тези дни са идеални за промяна на обстановката, релаксация и почивка. Забавете малко ритъма на работа. За да успеете във всичко, разпределете задачите по степен на важност.  Отпуснете се, отидете на масаж, практикувайте йога, слушайте релаксираща музика. 

Благоприятни дни – 25, 26, 29

Бъдете внимателни – 27, 28

Лъв – Вие ставате по-активни, енергични и общителни. Планетите оказват благотворно влияние върху вас, но може да ви направят по-нервни или егоистични. Слушайте гласа на разума и не се оставяйте да бъдете водени от желанията и страстите. Съдбата може да ви изправи пред трудни ситуации и избори. Твърде прибързани решения не се препоръчват. Винаги трябва да имате резервен план. Чувството ви за хумор ще ви спасява неведнъж от неловки и трудни ситуации. В областта на здравето се очертават проблеми свързани с главоболие, зрението, кръвното налягане и чувство на умора.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

Дева – През тази седмица просто трябва да се съсредоточите върху най-важното, а не да изразходвате енергия за решаване на второстепенни проблеми. Ако имате недовършени проекти, погрижете се за тях. Прекомерната емоционалност може да ви навреди, нуждаете се от повече концентрация и вътрешен баланс. През периода са възможни неочаквани срещи и запознанства, така че често излизайте на разходки. Интересни възможности за любов се отварят пред вас. Може да почувствате, че нещата се обръщат във ваша полза. Увеличеното либидо може да ви донесе приятни интимни моменти.

Благоприятни дни – 29

Бъдете внимателни – 25, 26

Везни – Бъдете изключително внимателни във всичко, умерено изразходвайте силите си. Избягвайте да се претоварвате. Нуждаете се от повече време, за да вземете правилните решения. Не бързайте,  дори ако обстоятелствата го изискват. Действайте на принципа: седем пъти премери, един път отрежи, за ​​да не стават грешки. И колкото е възможно повече да контролирате собствените си емоции. Бъдете по-уверени и се усмихвайте по-често. Това ви прави по-очарователни. 

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Скорпион – Седмицата няма да се отличава с нищо особено. Често ще разчитате на своята интуиция, но и звездите ще ви подкрепят в начинанията ви. Ще ви бъде малко трудно, но ще се справите с работата. Обменът на мнения и навременната информация също така са важни за успеха. Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да налагате мнението си на никого. Избягвайте ситуации, които не са първоначално свързани с вас. Слушайте шестото си чувство. Някои малки хитрости могат да ви помогнат да постигнете по-лесно желаното.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 29

Стрелец – Доста динамична седмица се очертава. Енергийният тонус започва да се увеличава, ставате по-активни и предприемчиви. Благоприятен период в живота, когато всичко се развива без особени проблеми. Не ви липсват самочувствие, енергия и смелост, поради което ще успеете да реализирате някои от целите си. Старайте се да владеете себе си и да подхождате към работата и задачите дисциплинирано и методично, да се отнасяте към всичко чисто практично. Проявете повече конструктивност. Желателно е да отделяте по-малко време за другите и повече на себе си.

Благоприятни дни – 23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Козирог – По това време е важно да бъдете по-предпазливи и внимателни. Употребявайте максимален контрол над думите и действията. Колкото повече се подрежда всичко около вас, толкова по-добро ще бъде вашето самочувствие. При някои ще има увеличение на приходите, независимо по какъв начин или от какъв източник. Отделете повече свободно време на семейството и децата през уикенда. Укрепвайте връзката между поколенията. Вашата нежност и загриженост за любимия човек може да изглади всякакви противоречия.

Благоприятни дни – 25, 26, 29

Бъдете внимателни – 27, 28

Водолей – Седмицата в най-общ смисъл ще бъде благоприятна, но обстоятелствата ще бъдат по-силни от вас. Не се изключват изненади и промени в обичайните ви планове. Нещата ще се случват много бързо, понякога няма да успявате да реагирате навреме. Доверявайте се на интуицията си, но и се вслушвайте в мнението на по-опитни хора, които могат да ви предложат правилната посока. Любовният живот при някои ще бъде малко напрегнат и подобен на мелодрама. Възможни са временни разриви, кавги, банални недоразумения.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

Риби – Трябва да се стараете максимално да поддържате позитивно начало у себе си.  Старайте се да разпознавате своевременно знаците на съдбата, тъй като Вселената се опитва да ви изпраща послания, с които да ви покаже правилният път за вашето развитие. Трябва да се научите да виждате света под друг ъгъл. Не разчитайте само на стандартни решения. Следвайте призивите на сърцето си. Дори да нямате в момента конкретни здравословни проблеми, добре е да си направите профилактичен преглед. 

Благоприятни дни – 29

Бъдете внимателни – 25, 26

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.