Хороскоп за ноември

Овен – Скъпи Овни,  последният месец на есента няма да донесе драстични промени в живота ви. Най-трудно ще ви е обаче първата половина на ноември. Така че трябва да обърнете специално внимание на управлението на вашите емоционални и професионални дела. Този месец се очакват важни решения в бизнеса/работата ви, където ще се сблъскате с конфликти, конкуренция и цялата тази ситуация често ще ви създава напрежение и ще ви кара да се намирате в постоянен стрес! Фокусирайте се върху своя потенциал и опит, без да се влияете от хора, които искат да ви пречат!

Много важно да вземете правилните решения за живота си. Комуникацията вероятно ще бъде предизвикателна. Опозицията на Меркурий с Уран увеличава рискът от парични загуби.  Събитията могат да дойдат неочаквано и може да се почувствате, че губите контрол, но ако останете спокойни, ще можете да изградите по-здрава основа за всичко. Слънцето преминава до 22 ноември през вашия VIII дом, сектора на риска, опасността, чуждите пари. Затова трябва да сте нащрек, да внимавате за детайлите, дори и за най-незначителните. Някои започнати проекти могат да бъдат забавени или дори спрени.

През втората половина на ноември ще можете да наваксате. Ще има благоприятни аспекти, които ще ви подкрепят. Ще бъде по-лесно за амбициозните ви планове. Меркурий ще донесе просперитет и стабилност в повечето области. Не се колебайте да прегледате това, което е ясно установено спрямо вашите реални нужди.

Мнозина ще имат трудности със заспиването. Прекаляването с алкохола е строго противопоказно. Пазете кръста и се опитайте да не настивате.

През втората десетдневка на месеца, ще имате отлична възможност да установите силни връзки с правилните хора и да придобиете полезни запознанства. Венера увеличава шансовете ви да спечелите вниманието на човек, когото харесвате. Ще се подобри личният ви живот значително. Тези, които вече имат връзка, ще преминат на ново ниво, а свободните представители на знака ще имат повече възможности за срещи.

Телец – Скъпи Телци, не подценявайте променящия живота потенциал на космическата енергия от този месец! Може да почувствате, че е време да преминете към следващата глава от живота си. Позицията на планетите предполага, че се подготвяте за по-големи ресурси, които ще потекат във вашата посока. Ако обърнете внимание и запазите вярата си – можете да направите плавен преход към състояние на благополучие и спокойствие. Упоритата работа ви доведе до място, където можете да печелите и получавате благодат, комфорт и свобода – независимо дали това е лично, емоционално или финансово.

Щастие или победа. Наградите за високи постижения обаче не са само парични. Това щастие се отнася и до чувството на удовлетворение, което идва от доброто служене на общността и подкрепата на семейството, както и благодарността за всички благословии в живота.

Ако сте на работа, която наистина ненавиждате, това е шанс да продължите напред. Ако не го направите сами, Вселената най-вероятно ще осигури тласъка, от който се нуждаете. Партньорските въпроси стават ключов фокус този месец. Марс през по-голямата част на ноември се движи във вашия партньорски сектор. Вие или вашият любим/а може да предизвикате несигурността един на друг, но това може да бъде донякъде от полза. Нека това ви насърчи да общувате по начин, който подобрява доверието и интимността ви, вместо да се заяждате с уязвимостта на другия. Независимо от това къде се намирате в момента във връзката си, може да настъпят големи преходи.

Душата доброволно предлага егото за пречистващо и лечебно преживяване, което може да преобърне личността отвътре навън, но което изважда златото, скрито в сърцето. Месечният ви хороскоп ви съветва да идентифицирате и потърсите липсващите съставки в живота си. Използвайте познатите си умения и способности и направете каквото трябва, за да завършите мисията си.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през този месец ще бъдете наградени за усилията, които влагате през изминалите месеци. Възможности, които са били загубени в последно време поради лични въпроси, ще се завърнат. Опитайте се да се придържате към тях този път.

Месец ноември е подходящо време да приложите своите правила, да увеличите креативността си, да се съсредоточите върху собствената си личност, дарбите си, талантите и ежедневната работа! Постепенно нещата ще вземат положителен обрат. Вложените усилия и решения ще докажат, че ще променят нещата на по-голямо ниво. Във финансово отношение този месец е възнаграждаващ, от миналите инвестиции ще се извлекат ползи, а новите инвестиции за по-добро бъдеще също ще си проправят път към вас. Късметът внезапно ще пристигне по неочакван начин и вие ще получите доказателствата, гаранциите за вашето подобряване на условията ви на живот!

Някои дисхармонични планетни аспекти през месеца обаче може да предвещават стресови ситуации, свързани със семейния или емоционалния живот, и следователно да ви отслабят психологически, да чувствате умора. Също може да се изтощи тялото, ума, да се насочите към депресия. Може да се почувствате претоварени от съмнения, страхове и безпокойство! Някои Близнаци трябва да се подложат на психотерапия, да изчистят минали травми, да сложат край на празни очаквания или да се откъснат от утопичен идеал! Ще бъде абсолютно необходимо да не потискате скритите импулси, негативните енергии, натрупани с течение на времето!

Периодът около пълнолунието към края на месеца ще бъде особено натоварващ по отношение на здравето и трябва да удвоите вниманието си, за да избегнете притеснения, причинени от злоупотреба с храна, алкохол или наркотици!

Рак – Скъпи Раци, през ноември обръщате страницата и започвате да се наслаждавате на живота, удоволствията, без да пренебрегвате амбициите си! Транзитът на Слънцето в Скорпион до 23-ти ноември предвещава по-добра жизненост, повече енергия, късмет в сделките, самоутвърждаване и повишена креативност! Бихте се освободили от някои притеснения или задължения, свързани с дома, семейството и бихте могли да посветите повече време на собствената си личност! Марс в същия знак до 24-ти, в тригон към вашето Слънце обявява по-добро усещане за фокусирано и продуктивно действие, енергия, използвана за конструктивни цели, късмет във всички сфери!

Morkadis

Месецът ще бъде със смесено влияние: с благоприятни възможности, свързани с личното творчество, но и с различните блокажи. Няма обаче причина за паника. Чрез управление на собствената си рутина с баланс между домакинска работа и почивка е възможно да се преодолее този предизвикателен период, който продължава до средата на ноември. Като цяло ще се радвате на добро здравословно състояние, с изключение на няколко мързеливи дни и малко главоболие.

На 4 ноември Сатурн, управителят на VII дом на Рака (взаимоотношения, партньорства, асоциации, брак), възобновява своя директен ход, помагайки ви да оправите семейния си живот, ако напоследък сте преживели напрегната атмосфера.

В началото на месеца има страстни стимули, особено в любовния и сексуалния живот, благодарение на транзита на Венера. Въпреки това, през втората половина на месеца отношенията могат да се сблъскат с предизвикателства. Възможно е да откриете нещо неприятно за човек, когото едва сте познавали или напротив, да не знаете какво да мислите за човека, който ви привлича, когото искате да завладеете или който ви ухажва.

Лъв –  Скъпи Лъвове, ноември  носи усещане за общо неразположение, дори без обективна причина. Това може да доведе до скука, тъга или умора, засягащи близките отношения. Въпреки това, тази фаза може да бъде възможност за размисъл върху проблемите, които са ви притеснявали, и ценни прозрения могат да се появят, след като това чувство се разсее. Време е да се отворите за нови преживявания и размисли, но избягвайте да действате импулсивно.  Способността ви да бъдете креативни във всяка работа, дори най-простата и досадна, ще бъде много полезна. Имате страхотни идеи – използвайте ги. Успехът в делата ви не идва от само себе си, а само с труд и усилия от ваша страна.

Не е изключено някои Лъвове да чувстват определени материални ограничения, но те вероятно имат ролята да ви стимулират да се научите на чувство за мярка и да станете по-отговорни в управлението на парите.

Избягвайте преяждането, както липсата на сън или нездравословните навици. Терапиите, които ви помагат да се справите по-добре с емоциите си, могат да бъдат полезни за вас. Погрижете се за себе си, поставете граници и не поемайте отговорности, с които не можете да се справите.

Около средата на месеца, Слънцето, вашият управител на знака, е в опозиция с Уран, управител на 7-я ви дом (връзки, партньорства, брак), а Марс също формира опозиция с Уран. Тези опозиции протичат по оста на вашите IV и X дом, което означава, че могат да възникнат напрегнати моменти в отношенията на двойките или в семейния живот. Време и двамата партньори да положат усилия за постигане на споразумение и намиране на общ път, в противен случай съществува риск връзката да се влоши или дори да се стигне до раздяла. Ако сте въвлечени пък в неофициална/тайна връзка, може да получите всякакви изненади, не непременно приятни.

Дева – Скъпи Деви, месецът започва с атмосфера на нови възможности. Ноемврийският хороскоп носи небе, белязано от моменти на дълбока чувствителност и креативност. Време е да видите дали сте на прав път. Възползвайте се максимално от това, което се случва. Мотото на месеца е „повече опит“. Ще можете лесно да завършите стари дела, но може да възникнат трудности с изпълнението на нови задачи.

През ноември Девите ще са пълни с идеи, но няма да е лесно да реализират пълния си потенциал. Въпреки че имате много идеи и енергия да ги реализирате, постоянно ще се съмнявате в себе си и в способностите си. Нерешителността може да доведе до груби грешки в работата, а безпокойството и съмненията за всичко могат да развалят отношенията ви с другите. Бъдете смели, това е единственият начин, по който можете да успеете.

Не се подценявайте и не се отказвайте. Ще имате сили да направите всичко, само ако спрете да се съмнявате в себе си. Опитайте се да обмислите нещата, но не се страхувайте да промените плановете си: за да успеете, трябва да сте гъвкави и да се адаптирате към променящата се реалност.

Ноември няма да е най-стабилният месец, що се отнася до парите, но ако търсите допълнителни източници на доходи, има голяма вероятност да намерите такива. Звездите също ви съветват да обърнете внимание на здравето си и да се погрижите за имунитета си. В средата на месеца вероятността от настинки се увеличава значително.

Много Деви ще трябва да преосмислят отношенията си през този месец. Ще трябва да уредите нещата с партньора си. Сдържайте емоциите си, в противен случай няма да стигнете до конструктивен диалог. Време е необвързаните представители на знака да поемат инициативата в търсене на бъдещата си сродна душа. Между другото, звездите подсказват, че трябва да търсите партньор не само сред нови, но и сред стари познати.

Везни – Скъпи Везни, звездите през ноември имат нещо наум за вас, което ще ви зарадва. Трудното начало на месеца ще бъде заменено от положителни събития през втория десетдневен период, до голяма степен свързани със семейството, собствения ви дом и някои радостни промени. По-младото поколение на семейството ще се нуждае от вашата подкрепа, включително финансова.

Бъдете готови нещата да се развият много по-различно от това, което първоначално сте планирали. И резултатът ще бъде съвсем различен. Ако сте направили всичко както трябва, късметът ще е на ваша страна – очаква ви вълна от успехи. В професионален и финансов план ще имате много възможности, така че ако искате, ще можете да намерите решение на всеки въпрос и да постигнете всякакъв резултат.

През ноември ще трябва да действате изключително внимателно. Възможно е сега да се наложи да поправите собствените си грешки и недостатъци. Ще бъде особено трудно за онези, които не знаят как да признаят, че някъде са сгрешили. Основното нещо е внимателно да наблюдавате ситуацията и да коригирате поведението си, да се учите от грешките си и да формирате нов план за действие.

Здравето като цяло ще е наред, но не допускайте голямо физическо натоварване, тялото ви не е готово за това сега. Почивайте повече.

Интересно време за необвързаните представители на знака: звездите ви гарантират много романтични моменти, в един от които можете да срещнете сродната си душа. Бъдете смели, ако трябва направете вие първата крачка. Съвет към Везните: не очаквайте услуги от Съдбата, действайте сами.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, ноември е подходящ за вас да завършите нещата, които сте започнали по-рано без суетене и бързане, да намерите отговори на въпросите, които ви притесняват, както и за поемане на нещо ново. Малко вероятно е да има бърз успех, но няма да загубите ентусиазма си, дори ако нещата се объркат в началото. Някои ще трябва да се включат в битка със силни съперници. Опитът, натрупан преди много време, ще ви помогне да спечелите.

Скорпионите трябва да бъдат внимателни по паричните въпроси през ноември. Може да се сблъскате с финансови предизвикателства, така че управлявайте разходите и инвестициите си внимателно. Опитайте се да бъдете търпеливи и в трудни ситуации. Ще намерите решения на важни въпроси и ще разрешите конфликтите успешно.

Имайте позитивно мислене. През ноември много ще зависи от това дали сте готови да упорствате, да преодолявате препятствия и да останете оптимисти, дори ако възникнат трудности. В същото време е важно да не надценявате възможностите си и да бъдете благоразумни, особено когато става въпрос за някои сериозни проекти. Опитайте се да бъдете внимателни и проницателни в професионалните отношения.

Някои представители на знака ще започнат да се съмняват в правилността на решенията, взети по-рано. Не всички ще могат веднага да изберат правилния начин на действие. Може да направите някои грешки, преди да разберете как да постигнете целта си. Основното нещо е да забележите и коригирате всичко навреме. Интуицията ще ви помогне бързо да се ориентирате в ситуацията и да вземете правилното решение. Енергията на Меркурий в Стрелец след 10 ноември дава допълнителен тласък на действията. Всичко, което сте отлагали от дълго време, оправдавайки се с липса на воля или липса на време, сега придобива особено значение.

Влюбените Скорпиони може внезапно да се почувстват неуверени и несигурни. Лекотата и игривостта ще изчезнат от връзката, а привличането между партньорите ще намалее.

Стрелец – Скъпи Стрелци, ноември започва с вълнуващи възможности. С Новолунието в Скорпион на 13 ноември ще почувствате силен импулс да изследвате нови хоризонти и да разширите границите си.

В началото на месеца може да почувствате леко забавяне или да срещнете някои препятствия и трудности по пътя си. Висящите въпроси ще изискват намиране на бързи решения. Изглежда, че планетарната обстановка не благоприятства незабавното им разрешаване. Останете фокусирани и гъвкави. Ще е необходимо да се обърне специално внимание на бизнес партньорствата, връзките с обществеността и проектите, които са от по-голямо и дългосрочно значение.

Събитията от средата на месеца ще ви изнервят, но притесненията ще са напразни. Изведнъж ще се натрупат проблеми, сякаш съдбата е решила да постави нещата на изпитание. В последната седмица, с преминаването на Марс във вашия знак, ще ви донесе оптимизъм и желание да проявите вътрешната си сила, готовност за нови постижения. Спорните въпроси ще бъдат успешно решени. Вътрешното преструктуриране няма да е проблем. Промяната е двигател на живота. През ноември има добри перспективи да печелите пари.

Вашето здраве ще бъде предимно стабилно през ноември. Ще бъдете постоянно в движение, което ще подобри физическото ви състояние. Препоръчително е да използвате месеца за духовен и образователен растеж и да се ориентирате към нови учения и знания.

В любовния си живот ще преминете през различни ситуации през месеца. Първоначално нещата ще бъдат малко еднообразни, но постепенно ще се подобрят към края на ноември. Повишеният ви магнетизъм привлича вниманието на противоположния пол и няма и няма да има край на комплиментите. Това обаче може да доведе до раздор в семейните отношения.

Козирог – Скъпи Козирози, ноември е много добро време за вас да популяризирате идеите си, да превърнете в реалност най-смелите си или дори шокиращи планове. Благоприятен е този месец да започнете да учите и също да прилагате наученото.

Действайте прагматично и според правилата, както трябва. Този месец ще сте по-склонни да следвате вътрешния си глас, въображението си и интуицията си. Тоест, възможно е да действате, така да се каже, извън обичайните си рамки на поведение. А също и придвижвайки се нагоре по кариерната стълбица, краят на ноември ще ви даде усещане за ред във вашите дела и като цяло известна сигурност. Може да има промени или да настъпи яснота по въпроси, които се отнасят до вашата работа, условията на работа, екипа, в който работите, и по-нататъшни процеси, които ще се развият.

Първата десетдневка ще има задържане по въпросите свързани с получаването на всякакви документи или контакт с държавни органи. Ще трябва да имате търпение, да изчакате, защото не всичко тук ще зависи от вас. Но това е моментът, в който наистина не бива да бързате, ако подписвате някакви документи или вземате важни решения. По-добре е да направите пауза и да обмислите всичко внимателно. Животът ви може да бъде повлиян от хората около вас. Тоест някои процеси, които се случват в живота ви, може да са свързани по някакъв начин с околните.

На 3 ноември транзитното Слънце ще бъде в напрегнат аспект в опозиция с планетата Юпитер, което ще се отрази на вашия 5 и 11 дом от хороскопа. Това е период, в който може да ви се стори, че някои от хората около вас се опитват да се налагат за ваша сметка или че умишлено нараняват гордостта ви с изказванията или действията си. В същото време това е добър период за организиране на други хора за решаване на някакъв проблем, тоест да покажете своя авторитет и своите знания и умения.

Изобилието от нови лица и информация ще ви зарадва и ще ви накара да търсите начини да разнообразите живота си.

Водолей – Скъпи Водолеи, ноември ще бъде леко напрегнат в някои отношения. Бъдете изключително предпазливи по отношението на управлението на финансите и в инвестирането. Марс ще направи опозиция с Уран на 11 ноември, което ще ви накара неочаквано да приемете рискована работа и да влезете в рискови инвестиции. Венера в опозиция с Нептун в началото на месеца ще засили вашите дълбоки емоции. Опитайте се да реорганизирате работата си така, че да имате повече време за себе си. Внимавайте как процедирате професионално, за да не дръпнете сами чергата изпод краката си. Във ваш интерес е да сътрудничите и да не оспорвате авторитета на другите.

Планетите Меркурий, Слънце и Марс една след друга се преместват в XI-я ви дом (социален живот, групови дейности и проекти, бъдещи планове, ползи, получени от практикуването на професията) в края на месеца, отбелязвайки началото на период, в който вашите усилия започват да дават плодове.

Ако имунната ви система е отслабена поради стрес, рискувате да станете по-уязвими към сезонните вируси. През втората половина на месеца трябва да избягвате алкохолни напитки и стимуланти за нервната система, тъй като това може да повлияе неблагоприятно на вашето здраве.

Първата декада на ноември ви носи запознанство с човек, който е оригинален, динамичен, авантюристичен и в същото време много неспокоен и страстен. До 22 ноември Слънцето, вашият управител на VII дом (връзки, партньорства, брак), транзитира през X дом, а до средата на месеца е в опозиция с Уран. Следователно е възможно този период да е сравнително напрегнат, но също така създава добри условия за партньорите – всеки да изрази своето недоволство или разочарование и заедно да намерите среден път. Ако можете да се обедините, всичко ще бъде наред.

Важно астрологично събитие за вас е влизането на Меркурий в дома на социалния живот на 10 ноември. Затова се появяват възможности за необвързаните представители на знака да създадат нови приятелства или най-малкото да се срещнат с нови хора.

Риби – Скъпи Риби, през ноември ще ви бъдат предоставени възможности за развитие на нови отношения на сътрудничество, които ще се окажат взаимноизгодни и печеливши в дългосрочен план.

Съвпадът на Слънце с Марс на 18 ноември ще ви позволи да подчертаете своя авторитет, професионални способности и опит. Мнозина от вас ще успеят да достигнат до важна позиция. Вашето началство ще ви даде възможност да се докажете. Секстилът на Слънцето с Плутон на 20 ноември ще ви помогне да постигнете успех в екипната работа и сътрудничеството със социалните институции. Ще можете да се адаптирате към всички промени в икономическата сфера и да се възползвате. Безработните Риби ще имат благоприятни възможности за намиране на работа в сферата на управлението, финансите, здравеопазването, съвременните технологии и креативния дизайн.

Психическото напрежение, нервността и възбудата могат да достигнат връхната си точка в средата на ноември. Следователно през този период сте по-податливи на преумора, нервни сривове или наранявания, така че е добре да търсите методи за душевно спокойствие.

Секстилът на Меркурий с Венера на 15 ноември ще ви позволи да отделите повече време за интимни моменти с любимия човек и да се посветите един на друг. Това ще внесе ново качество във връзката ви и ще ви позволи да се разбирате по-добре и да укрепите взаимното доверие. Ще започнете да откривате емоционални дълбини един в друг и връзката ви ще се развие към по-голяма близост. Ако сте необвързани, то може да ви донесе запознанство със сериозен, комуникативен човек, който ще ви донесе нови преживявания в любовта.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.