Хороскоп за януари

Овен –Вие направихте много, за да създадете сегашните добри условия. Сега обаче е моментът да проучите други възможности. Имате отлична адаптивност, но е много важно да бъдете верни и честни към себе си при всякакви обстоятелства.  Не трябва да правите компромиси, ще получите всичко необходимо и без това.

Ще имате зелена светлина, ако търсите нова работа. Потърсете нови решения за подобряване на текущата ситуация. Обърнете внимание на всички възможности. Помнете, че няма невъзможни неща! Любовта е нещо като цел в живота ви сега, но за да постигнете наистина тази цел, трябва бавно да се научите как да утихнете и да изместите собственото си его на заден план.

Молитва: „Благодаря Ти, Боже, че ми помогна с Твоята мъдрост и любов да видя, разбера и преценя възможностите си. Моля Те, покажи ми пътя към здравето, щастието и моята съдба.”

Телец –  Нещата могат да се окажат щастливи за вас в работата и живота, когато можете лесно да постигнете всичко, което искате. Доверете се на вашата интуиция и следвайте нейните напътствия. Вероятно в момента в живота ви се случват големи промени и се чувствате уязвими.  Трябва да спрете да се съпротивлявате и да ги приемете.

Отворете сърцето си, за да давате и получавате любов. В отношенията си с околните винаги бъдете себе си. По този начин давате шанс на другите да ви опознаят, подкрепят и обичат… На много от вас финансови проблеми ще бъдат решени. Има голям шанс да се забъркате в непозволена връзка. Трябва да се грижите повече за здравето си, защото болест лесно може да ви вкара в леглото.

Молитва: „Благодаря ти, Боже, че близките ми са в безопасност и нищо не им липсва. Приемам небесната помощ с благодарност и достойнство, защото знам, че ще бъде от полза за мен и за другите.”

Близнаци – В живота ви има много външни фактори, с които трябва да се справите сега. Ако обаче сте го обмислили внимателно и вървите с малки стъпки напред, януари ще започне добре за вас. Очаква ви един много динамичен и пъстър месец. Идеите, които ще ви хрумнат в началото на годината, могат да бъдат добра отправна точка за стартиране на собствен бизнес, но само ако вложите в тях много енергия, усилия и най-вече търпение. Ако работите за някого, бъдете особено внимателни при вземането на решения, за да не ви изненадат грешки, които водят до значителни финансови загуби.

Ако сте необвързани, ще сте в настроение за флирт и нови запознанства и ще имате няколко възможности да започнете връзка. Най-вероятно януарските инфекции ще ви заобиколят тази година, но това не е причина да спрете да се грижите за здравето си. Яжте здравословно и се обличайте топло.

Молитва: “Моля те, Боже, защити мен и моите близки със своя силен щит. Обгради ме с лилавата си Божествена светлина, през която само чистата любов може да проникне. Моля Те, пази мен и близките ми ден и нощ.“

Рак –Януари ще бъде месец на отлично справяне със задълженията, неочаквани успехи. Във вашето обкръжение има по-злобни и завистливи хора, затова, ако ви се случи нещо хубаво, пазете го в тайна, не е нужно да ги предизвиквате да ви завиждат! Това е страхотен период да започнете бизнес, за който сте мислили от дълго време. Все пак в края на месеца бъдете внимателни и избягвайте рисковете, защото са възможни финансови загуби.

През януари, повече от всякога, ще имате нужда от почивка и уединение, както със семейството, така и с любим човек. Ще изпитвате носталгия и е възможно да си спомните за стара любов. През втората половина на месеца обаче настроението ви ще се подобри, а с него и сексуалното ви желание ще нарасне. Внимавайте да не харесате грешния човек.

Молитва: „Благодаря Ти, Боже, че отвори нови възможности за мен и ми помогна да затворя миналото. Изпълни ме с увереност в това време на промяна.”

Лъв –Януари ще бъде месец на креативност и ще работите най-добре в професии, които изискват изобретяване на нещо ново, писане и някаква форма на изкуство. Във финансовата работа вашият ентусиазъм може да ви накара да допуснете грешки, така че работете върху концентрацията си.

Вие сте на прав път: вашите мисли и действия ви доближават до вашата жизнена мисия и вътрешен мир. Това е добро време да започнете нещо ново. Отървете се от всички вредни мисли и тревоги, които биха могли да ви навредят. Краят на януари ще бъде най-критичният период, затова е препоръчително да подсилите имунитета си, за да избегнете заразяване с грип, както и внимателен избор на храна, поради потенциални стомашни инфекции.

Morkadis

Молитва: „Благодаря Ти, Боже, за предоставянето на ясни и разбираеми насоки. Благодаря, че ме окуражаваш и ме насърчаваш да променя здравословния начин на живот.“

Дева – В първите дни на януари всичко ще ви бъде малко по-трудно, ще почувствате неясна празнота. Ще се занимавате предимно с интелектуални интереси и желание за прогрес. Ще бъдете уверени в себе си, така че следвайте инстинкта си, дори и при по-трудни задачи, които изискват повече корекция. Очертава се неочаквана възможност да коригирате неуреденото и забавеното и да се съсредоточите върху задълженията, които ви очакват в предстоящия период.

Съсредоточете се върху по-спонтанните действия, само така можете да се надявате на малко повече късмет. Във взаимоотношенията известна здравословна предпазливост няма да е излишна, защото ще ви се случват необичайни ситуации, много хора ще действат много непредсказуемо. Останете верни на себе си преди всичко!

Молитва: „Обръщам се към любящото и мъдро Провидение, с което съм свързан/а от вечността. Моля Те, Боже, залей ме със своята светлина и любов, греещи навсякъде и във всеки.”

Везни –Предстои един прекрасен период в живота ви. Вярно е, че няма да бъде без конфликти и понякога много изненадващи промени. Трябва да вършите също много работа, изпълнена с отговорности, така че този период може да сте доста натоварени. За ваш късмет, заедно с вашите Сатурнови тежести, вие получавате и Уранови крила.

Предстоят много благоприятни промени в съдбата ви. Можете наистина да поставите живота си на нова основа. Вашите действия и идеи могат да бъдат много вдъхновяващи за другите, сега сте в състояние да раздвижите застоялите води. Вече може да вземате сериозни решения с достатъчна обосновка, което означава, че можете да останете верни на себе си. Време е да правите дългосрочни планове.

Молитва: „Благодаря Ти, Боже, че укрепи вярата ми във взаимоотношенията, за да мога да подхождам към другите с увереност. Благодарен/благодарна съм за сигурността, че съм заобиколен/а от надеждни хора.”

Скорпион – Можете да имате много успешен и щастлив старт на годината. Уморихте се нещата да се повтарят през цялото време без реален епилог. Ще искате да опитате нещо ново, непознато. Вътрешното усещане, което имате, ви насочва към правилните решения. Ще бъде важно да се доверите на себе си и да не отхвърляте възможността за малки печалби, които могат да ви доведат до стабилна ситуация в дългосрочен план, макар и бавно.

Венера продължава да ви подкрепя в областта на общите финанси. Взаимоотношенията ще бъдат по-малко стресиращи, по-топли и обагрени с разбиране и състрадание, което ви води до вътрешно спокойствие.

Молитва: „Скъпи Боже, моля за Твоята небесна помощ и защита. Ще следвам Твоите инструкции с благодарност и уважение. Моля да направиш чудо, така че настоящата ми ситуация да се разреши възможно най-скоро. Благодаря Ти, Амин.“

Стрелец – Ще влезете в януари неспокойни и чувствителни, така че отделете време да се вслушате в себе си. Вашата ситуация все още е противоречива, но вие можете да се възползвате от това и да я преобърнете във ваша полза. Внимавайте за непредсказуеми реакции в началото на месеца, които могат повече да ви навредят, отколкото да ви помогнат. Бъдете готови да положите повече усилия в плановете си, за да направите края по-добър.

Може да се почувствате големи късметлии и да трупате успех след успех. Поради развитието на финансовите ви дела може да имате всички основания да бъдете весели и щастливи. Приятелските отношения ще бъдат най-позитивно оцветени в последните дни на януари.

Молитва: „Моля Те, Боже, помогни ми ясно да чувам, виждам и усещам Твоите напътствия. Помогни ми да загърбя егото си и да оставя Твоята мъдрост да служи на мен и на другите чрез мен.”

Козирог –Може да възникне досадна ситуация на работното ви място през януари. Но също така може да се наложи да работите двойно повече заради колега. Ако работите с хора, ще можете да ги мотивирате и ръководите с успешните си подходи към тях. Успехът в средата на месеца ще бъде свързан само с невероятната ви упоритост.

Животът може да ви предостави такава неочаквана възможност, на която трябва да кажете „да“, без да се замисляте… Съществуващата ви връзка може да работи добре, ако парите не са основната ви тема за обсъждане. Това може да се нарече и месецът на успешната комуникация, когато можете да обсъждате неща, които могат да бъдат свързани с вашето по-добро бъдеще.

Молитва: „Предавам всичките си тревоги, грижи и съмнения на Теб, Боже, за да мога в замяна да спечеля истински мир на ума. Помогни ми да съгласувам действията си с целите си към моето божествено предназначение!“

Водолей – В началото на януари ви предстоят по-мрачни дни, когато няма да сте много комуникативни, тъй като ще сте натоварени със себе си и проблемите си. Месечният хороскоп казва да се отпуснете и да не бягате от проблеми, които могат да бъдат решени с известно постоянство. Дори световете да се срутват, имате способността и силата да се обновявате чрез бедствия и ако е необходимо, можете дори да създадете нов свят вместо стария.

Може да се случи животът да ви постави в такава ситуация на работа, че дори да не смеете да повярвате, че всичко това се случва на вас. Може да научите тайна, която не трябва да се разкрива. Сред приятелите ви има такива, с които се разбирате идеално, а има и такива, от чието поведение може да останете шокирани.

Молитва: „Благодаря Ти, Боже, за божествената креативност и мъдрост, от които мога да черпя, да получа прозрение и изцеление и да изразявам мислите и чувствата си свободно. Научи ме как да гледам на себе си с любов.“

Риби –Като цяло повечето неща могат да вървят добре през януари и поради това понякога може да се почувствате така, сякаш Бог ви държи в дланта си. Важно е да преодолеете всичко, което ви вълнува и изморява. Не се притеснявайте много, защото през месеца ще откриете нови възможности, само не бързайте. Където има воля, има и начин, помнете това.

По отношение на финансовите въпроси бъдете малко по-внимателни, особено в края на януари, когато ще се изкушите да прахосвате. През втората половина на месеца ще наблегнете повече на сферата на взаимоотношенията и емоциите. Ще искате да подобрите връзката, да я задълбочите и да постигнете състояние на хармония.

Молитва: „Благодаря Ти, Боже, че ме подкрепяш, напътстваш и защитаваш. Моля Те, покажи ми пътя към здравето, щастието и моята съдба. Приемам небесната помощ с благодарност и достойнство, защото знам, че ще бъде от полза за мен и за другите.”

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.