11.11 – направете го най-щастливия ден в годината

Енергията днес, които усещаме от всяко небесно тяло, е значително по-мощна

Значението на комбинацията 11-11 е добре известно в езотериката и нумерологията с това, че носи късмет. Вече знаете, че ако погледнете часовника, когато той показва 11:11, трябва да се усмихнете и да си пожелаете нещо хубаво. Казват, че това съвпадение е подсказката на висшите сили, които ви потвърждават, че сте на правилен път в свето развитие или във вземането на решение по някакъв житейски казус. Разбира се, датата има и астрологично значение. Нека видим какво носи този благодатен ден за всеки от нас.

Първо обаче е важно да разгледаме Вселената като цяло. Според астролога Хейли Смит, най-забележителният аспект на 11.11 тази година е, че Луната и Юпитер са в съвпад, което от своя страна ще засили ефектите, които усещаме от всяко небесно тяло. Напомняме ви, че Луната управлява емоционалната ни личност, а Юпитер е планетата, свързана с творчеството, растежа, късмета и благополучието. Освен това в този ден Луната ще бъде във фазата на нарастване, случва се точно преди пълнолуние.

Според Смит тази година 11 ноември ще е концентриран върху секторите увеличаване и растеж. Днес е добър момент да поработите върху вашите планове, които се отнасят до повишение в кариерата, романтична любов и късмета като цяло. Освен това, както Луната, така и Юпитер ще бъдат във Водолей, 11-ия знак на зодиака, което засилва нумерологичната сила на числото едно, а това предполага, че енергията на 11.11 ще бъде още по-мощна.

Овен

Можете да очаквате допълнителна космическа сила за подкрепа в дейностите ви, свързани с работа в екип, идеи и творческо изразяване. Особено ако имате някакви иновативни или авангардни идеи, които се надявате да се развият, бихте могли да извлечете полза от заявяването на себе си там, където „можете да бъдете магнит за онези ключови хора, които споделят вашата визия“, казва Смит.

Телец

Планетарната конфигурация на 11 ноември 2021 г., според Смит, е добър ден за много неща, що се отнася до телците. Едно от тези неща е прощаването и пускането на системи, които вече не ги обслужват. Добър ден да покажете пред обществото или екипа си завършения проект, над който сте се трудили усърдно през последните месеци.

Близнаци

Смит казва, че значението на 11.11 за Близнаци е свързано с пътуване – може да бъде физическо или духовно – във всички случаи ще е успешна крачка в личностното ви развитие. „Отделете време да обмислите как да продължите в напред в науката – може да е следваща степен в образованието ви, или пък записване на някакъв курс за повишаване на квалификацията ви“, пояснява астроложката.

Рак

Тъй като космосът на 11 ноември ще активира 8-ми дом на Рака (това е точката на смъртта, секса и трансформацията), Смит смята, че за раците този ден може да доведе до житейски събития, които ще ги накарат да мислят за качеството на сексуалния им живот, както и за парите и вложенията си. Смъртта не трябва да се приема в буквалния смисъл на думата. Става дума за финал, освобождаване от вредни гледни точки или табута, свързани със сферите секс и финанси.
11 ноември 2021 г. също така дава на Раците шанс да получат достъп до изцеление и постигане на разбирателство с предците, като почетат близките, които са починали. Може би е добре да напишете сърдечно писмо до някого, когото сте загубили, или да прекарате време в занимание, което сте правили с някого, който вече е преминал отвъд.

Лъв

Представителите на този знак могат да очакват възход във всичките си взаимоотношения – романтични, приятелски, интимни, платонични, партньорски… Като силно социални индивиди лъвовете ще искат да видят увеличаване на връзките си през този период, така че помислете върху идеята да се свържете със стари приятели, които биха могли да се окажат потенциални бизнес партньори или може би с бивши колеги, които биха могли да бъдат страхотни нови приятели.

Morkadis

Дева

Днес Девите могат да очакват известно облекчение от типичната си самокритичност, докато се вгледат в себе си и се освобождават от лоялността, която вече не им служи, казва Смит.
„Девите понякога могат да прекалят с лоялността си – към близки, колеги и приятели. Така че това би бил наистина интересен ден за тях да се освободят от закостенялото си безполезно усилие да се докажат пред другите“, казва Смит, добавяйки, че това е чудесен ден и за Девите.

Везни

За този въздушен знак значението на 11.11 тази година е активирането на петия дом на удоволствието; това е прекрасно време да се свържете с вашето вътрешно дете. „Това би бил чудесен ден, в който отново да се опитате да се свържете с вътрешното дете, като правите неща, които сте обичали в детството си, но не сте имали време за тях“, разказва Смит. Писането на песни, скачането на батут, рисуването, купуването на близалка, готвенето са само част от начините за постигане на този съвет. Важно е да правите нещо, което ви харесва.

Скорпион

Скорпионите днес също могат да поработят около изцелението на устойчивите връзки с предците си с констелационни практики, особено що се отнася до разрушаването на остарелите дисфункционални модели в семейните линии назад във времето.
По-леко, казва астроложката, възможно е да научите, че трябва да се преместите в друг дом или да вземете решение да преустроите сегашната си обител като средство да се пренесете в настоящето и да не се спирате върху миналото. Нещо толкова просто като купуването на цветя за вашия интериор може да помогне.

Стрелец

Стрелецът го очаква преосмисляне на стила на общуване. Прощава се с остарелите парадигми, които има за света, защото те го възпрепятстват от преминаването на следващото ниво на развитие и себеизява. Нека се освободят с любов от старите си възгледи и да пристъпят в Новата земя със спокойно сърце, усмивка и вяра в съдействието и добронамереността на Вселената. Всяко излизане  извън зоната на комфорта за тях днес е полезно и нужно.

Козирог

11 ноември 2021 г. ще задейства втория дом (активи, ресурси и самочувствие) за козирозите, но може би не точно по начина, по който очаквате, казва Смит. „Наистина, това би бил наистина страхотен ден за козирозите да се съсредоточат върху връзката си с удоволствие“, защото понякога са склонни да работят твърде усилено и да пропускат малките важни неща в личния си живот, добавя астроложката.

Водолей

Водолеите вероятно ще изследват нови форми на себеизразяване през най-щастливия ден от годината. Ако вашият знак е Водолей, очаквайте да изпитате силно чувство за принадлежност и единение със себе си и хармоничното си вътрешно „аз“, така че не се страхувайте да заемете и отстоявате мястото си под слънцето. По всякакъв начин.

Риби

Като дълбоките емпати на зодиака, слънчевите Риби ще се нуждаят предимно от почивка през този ден. „Ако има неща, хора, работни места, локации, от които Рибите трябва да се откачат, това би било наистина прекрасен ден за това“, съветва Смит. Това също е добър ден да се облегнете на нови духовни практики, от които сте се интересували и сте започнали да изследвате, особено ако са свързани с ментори или учители, за да изведете самоанализата и израстването ви на следващото ниво.

източник: spisanie8.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.