13 признака, че си вещица

вещ 1

Някога са определяли дали една жена е вещица по доста глупави признаци – брадавици и бенки, по това какво ще кажат завистливи съседи и дали ще потъне във вода или не, ако е завързана . Сега има други методи.

Само трябва да си помислите за някой човек, и той (или тя) започва да звъни или пише. А ако вървите нанякъде, случайно срещате желания човек по пътя.

Ако, замисляйки се, се загледате в гърба на някой минувач, той може внезапно да падне на равен терен, а понякога и много болезнено.

Вие често свеждате очите си, защото лесно може да накарате човек да се смути и да отмести погледа си. Приятели казват, че погледът ви е убийствен.

Вашите желания и дори и шеги често се сбъдват.

Когато имате лошо настроение, лампите започват да изгарят, понякога по няколко наведнъж. А към компютър или друга сложна техника е по-добре да не се доближавате.

Вас ви обичат котки и малки деца, дори когато не искате да се занимавате с тях. И можете да се справяте с такива страховити същества като жаби, паяци или змии.

Вие имате “зелена” ръка. Дори и да не садите нищо специално, около вас пускат корени различни растения.

Чувствате идването на пълнолуние. То ви освежава и ви вдъхновява. Не е изненадващо, че вие ​​вероятно сте сова, а не чучулига.

Хора, близки до вас започват да откровеничат, дори когато демонстративно не поддържате диалога. Така вие пазите много тайни, компромати и клюки. И ако някога напишете мемоари…

Чувствате болката на другите, и психически и физически, и знаете как да работите с нея. Може би сте се научили да премахвате зъбобол или главоболие, или всичките ви приятели ви молят да им правите масаж. След което сте изцедена като парцал.

Вие знаете каква сте била в предишния си живот. И ще познаете бившите си приятели и приятелки от този живот.

Понякога, когато сте на абсолютно ново място осъзнавате, че знаете всички подробности, защото сте била тук веднъж, в предишно прераждане.

Имате свои знаци, лично тълкуване на сънища и хороскопи. Много по-точни от добре познатите. А гаданията ви се сбъдват толкова добре, че става страшно.

Morkadis

Знаете, че всеки дар е отговорност, както и че всяка власт си има цена.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 

ЛЕГЕНДАТА ЗА ДАМА ПИКА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

3 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
  2. Анонимен 9 години ago
  3. Анонимен 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.