14 смразяващи кратки истории на ужасите

обсебване

Човешкото въображение няма граници. Следващите 14 истории, които ще прочетете, са наситени с дълбок смисъл, вплетен едва в шепа думи. Около всяка една от тях може да се измисли цял разказ, а картините, които създават в ума ни, са достойни за филм. 

1. Събудих се от пръщящия звук на бебефона, някой тихо успокояваше детето ми. Когато се обърнах, за да заспя отново, усетих ръката на жена ми, спяща до мен.

2. Точно сънувах един особено приятен сън, когато звук наподобяващ чукане ме събуди. След това едва чувах притъпения звук от падаща върху капака на ковчега кал, докато крещях.

3. Не мога да мърдам, не мога да дишам, да говоря или да чуя нещо и през цялото време е толкова тъмно. Ако знаех, че ще е толкова самотно усещане, щях да поискам да ме кремират.

4. Тя отиде да провери спящото си детенце. Прозорецът беше отворен, а легълцето празно.

5. Дъщеря ми не спира да плаче и да крещи през нощта. Посетих гроба й и я помолих да престане, но не помогна.

6. След тежък ден на работа се прибрах вкъщи, за да видя приятелката ми, държаща нашето дете. Не знам кое беше по-плашещо – да видя приятелката си и новороденото ни дете мъртви или идеята, че някой е разбил апартамента ми, за да ги постави там.

7. Когато го слагах да спи, той ми каза: „Тате, провери дали няма чудовище под леглото ми“. Погледнах отдолу, за да го успокоя, и го видях, друга версия на моя син, гледащ в мен и шепнеща: „Тате, има някой на леглото ми“.

8. Бях сам в нас и не можех да намеря телефона си. Изведнъж той иззвъня и когато вдигнах, глас в слушалката ми каза просто „Пак заповядай“.

9. „Не мога да спя“, каза тя, докато се промъкваше в леглото ми. Аз се събудих стискайки роклята, с която бях погребал жена си.

10. Сутрешното лигавене на пръстите на краката ми обикновено е по-меко и топло. И изведнъж виждаш кучето, седящо в другата стая, да се взира тихо в теб.

11. Събудих се от блъскане по стъклото. Първо си помислих, че е от вятъра, когато отново чух същия звук идващ от огледалото.

12. Израснал съм с кучета и котки и съм свикнал със звуци от драскане по вратата, докато спя. Сега, когато живея сам, това далеч не звучи толкова успокояващо.

13. Тя ме попита защо дишам толкова тежко. Не бях аз.

14. Жена ми ме събуди снощи и ми каза, че някой е влязъл в къщата. Станах да проверя, а когато се върнах – нея вече я нямаше.

инфо: curious.actualno.com

Вижте още: 

НАЙ-СТРАХОВИТИТЕ НЕЩА, КОИТО ДЕЦА СА КАЗВАЛИ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.