2016г ще е рекордно гореща – обратими ли са климатичните промени?

1

Може да е било приятно, когато през ноември все още излизахме с летните дрехи. И вероятно беше забавно, когато през декември пазарувахме за елха по къси гащи. Но миналогодишното топло време се оказа доста притеснително, когато НАСА обявиха 2015г за най-топлата година досега.

Още по-притеснителното е, че 2016г следва тази тенденция. Според учени от НАСА, април е бил седмият пореден рекордно горещ месец. 99% е сигурно, че тази година ще бие рекорда на предишната.

Някои специалисти миналата година твърдяха, че необичайно топлото време се дължи на Ел Ниньо и полярния вертекс – две нормални явления. Но Ел Ниньо не е минавал никой от своите рекорди и става ясно, че глобалното затопляне е главният виновник за драматичните промени в климата.

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още:

4 КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ ЗА ЕКСТРЕМНИТЕ ПРОМЕНИ В КЛИМАТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.