7 зодии чертаят съдбата ни

3

Кръстосват ли се зодиите? Да! На езика на астрологията 12 по 12 понякога е равно на 7. И така се ражда т.нар. „структурен“ хороскоп. Според сайта www.mysticslotto.com той е най-точният на света. Нищо, че в кръстоската между класическите и китайските зодии знаците от зодиака са редуцирани само до 7. Крал ли сте или Шут? Изчислете сами с таблицата и вижте какво ви е подготвила Съдбата.

Първо проверете какво животно сте според китайския хороскоп:

4

1. Кралят печели всичко или нищо

Вие живеете под мотото „Всичко или нищо!“. И най-доброто, което можете да направите за себе си, е при всяка възможност да пръскате великолепието си. Да изисквате уважение, дори да бъдете понякога надменни, защото кралят не познава комплекса за малоценност. По характер сте щедри, помагате на всеки, изпаднал в беда (разбира се, очаквайки да ви боготвори след това), не страдате от липса на внимание от страна на противоположния пол. Да не кажем, че се къпете във внимание. Умеете да комуникирате, но умеете и да манипулирате. Не подлежите на контрол! И интимният ви партньор не бива да го забравя. Когато сте в настроение, сияете от радост. Но ако сте „спали накриво“, напрежението е във въздуха и околните усещат, че всеки момент ще ги връхлети буря. Проблемите не ви плашат – има ли ги, просто трябва да ги решите. Не си губите времето с депресии или колебания. Затова мястото ви винаги е на върха. Родени сте да командвате, никога – да се подчинявате.

2. Вождът мрази съветите

Кипите от енергия. Не можете да стоите на едно място, а и не искате. Бързо се палите, още по-бързо прощавате. Умеете да убеждавате, да вдъхновявате, но не знаете как да губите – критиката след провал ви кара да се чувствате като пълен пораженец. Трудно приемате чуждо мнение. Не гордостта ви праща в бездната обаче. Просто сте на „вие“ с емоциите – умът ви е аналитичен и само страстите могат да ви подведат. Затова мразите съветите – никой не знае по-добре от вас какво и кога трябва да се направи. Скромността не ви отива – да стоите спотаени в ъгъла значи да изневерите на съдбата си. Трябва винаги да действате и да водите „тълпите“ зад себе си. В любовта идеалният партньор за вас е онзи, който ви разбира и не опитва да ви обсебва. И най-важното – да не ви дава поводи за ревност, защото не сте от най-кротките.


3. Рицарят не чака слава

Вие сте човек на честта. Движи ви мотото: „Прави, каквото трябва, пък да става, каквото ще!“. Не чакате признание за геройствата си, но и не търпите пренебрежение. Славата не ви блазни – просто искате уважение и добронамереност в отношенията. Не са конфликти, затова не понасяте някой да ви държи тон. Най-големият капан пред вас е да се поддадете на алчността и да „минете от тъмната страна“. Направите ли го, ви чакат само нещастия, че и болести. Носете кръста си на благороден и чист човек и Съдбата ще ви се отплати. В любовта сте умерени – отблъскват ви агресията и партньорите, които искат да доминират.

4. Аристократът е глезен, но новатор

Вашата основна цел е да носите красота на света. Да бъдете изящни, безупречни и да раздавате любов. Като темперамент вие сте пасивни, обичате да си почивате, обичате и да си угаждате. Като типични аристократи, вие трябва редовно да посещавате обществени събития, както и да работите в група, където най-бързо ще блеснете. Вашият интелект е много интересен. Той съчетава мъдростта на миналото с перспективността на бъдещето. Тоест, вие умеете да реализирате възможно най-добре новаторските идеи. Много от вас ще станат известни и ще се къпят в слава и почести. В любовта имате нужда от обожание. Не държите да налагате мнението си. Държите партньорът ви вече да знае какво е то и предварително да се е съобразил с него. Затова ще дадем много ценен съвет на половинката ви – нека ви наблюдава и опознава добре. До най-дребния детайл.

5. Професорът иска IQ и в леглото

Здрав разум, практичност, стабилност и отговорност – на тях се гради личността ви. Вие сте умни хора с висок природен интелект. Отвращавате се от пошлостта и безхаберието. Много хора ви завиждат, но по-добре свиквайте с това. Често ще бъдете обвинявани във високомерие и студенина. Но това са маловажни неща, защото вие имате по-висши цели. Трябва да образовате останалите. Което не означава непременно да станете учители. Бъдете такива, каквито сте – хладнокръвни, уравновесени и начетени. Просто не дръжте знанията за себе си. Споделяйте опит и разсъждения, защото останалите имат нужда от тях. А и вие по този начин ще се чувствате по-пълноценни. В интимен план до вас трябва да стои не по-малко начетен партньор, на когото му е приятно да води дълги разговори за живота. Ако се задоволите с някой по-посредствен, в един момент много ще ви дразни ограничеността му, а той пък ще започне да ви смята за високомерен дървен философ.

6. Шутът не робува на правилата

Morkadis

Може да сте Шут, но не сте палячо. Вие сте „солта на земята“. Вашата цел е да… си живеете живота и да заразявате с радост! Да се занимавате с това, което ви харесва. Да не ставате роби на предразсъдъците и на „правилата“. Да излъчвате позитивизъм, да заразявате с усмивки. Да бъдете щастливи. Сигурно вече сте усетили как ежедневни задължения като миенето на чинии например ви дразнят ужасно много. Повече от „нормалното“. Не казваме да станете безотговорни и мърляви, но наистина е добре да избягвате „досадните“ неща. Защото това ви влияе много зле на психиката и енергията. Като характер сте много чувствителни и жалостиви хора. Боли ви от чуждото нещастие и точно това оправдава целта ви – да ги ощастливите. Във връзките ви, ако ви се случи да изпаднете в период, в който се чувствате нещастни и недооценени, то веднага напуснете партньора си. Имате нужда от човек, който постоянно да ви доказва любовта си и да ви поднася романтични изненади. Това най-силно ви зарежда.

7. Векторът е капризен в любовта

Вие сте родени авантюристи и пращите от сексапил. Обичате флирта, обичате новото, обичате да се отличавате. А това, което мразите, е някой да ви хленчи и мрънка. Вашата мисия е да създавате. Да правите живота лесен и пълноценен. Нерядко внушавате усещането, че сте „демонична личност“. Мистична, леко страшна, такава, с която шега не бива. Но отвътре сте много добър човек, който просто смята, че няма нищо лошо в това да си имаш едно наум, преди да се довериш изцяло. Прощавате острите думи, но лошите дела – не. В интимен план сте капризни. Не му е лесно на човек да задоволи всичките ви изисквания. Но пък от друга страна, сте си и в правото – знаете колко можете да дадете и не искате да го давате на човек, който не го е заслужил напълно.

инфо: standartnews.com

Вижте още:

НАЙ, АМА НАЙ-ЛОШИТЕ ЧЕРТИ В ХАРАКТЕРА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.