Имаме ли направена магия?

Holy-water_basinНатопете показалеца си в съд с олио и оставете 3 капки да паднат в съд със светена вода. Ако една от капките се разтвори, но другите две останат на повърхността, все още не е страшно.Ако две капки се смесят с водата, вече е по-сериозно. Ако и 3те капки се разтворят, сто процента става дума за магия, която незабавно трябва да бъде неутрализирана.

Ако желаете да проверите дали е направена магия на ваш близък, вземете купа със светена вода, лъжица олио и предмет на човека. Дръжте купата в лявата ръка, а лъжицата – в дясната. Кажете над купата три пъти: „Напаи упонос тавуна стапрата ката венда“.

Всеки път правете равномерен кръст над купата. После излейте олиото много бавно във водата, така че да се образува голяма капка. Ако пръсне рязко, значи със сигурност има нещо нередно.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.