Как да си направите сами жива вода

vИма няколко метода, по които можете да си направите жива вода вкъщи, тъй като тя не може да бъде купена нито от аптека, нито от най-скъпия магазин на света. Според учени тази вода лекува, съживява и подмладява организма.

Първият метод е на Малахов. Напълвате съд с вода и го слагате в камерата на хладилника за 4-5 часа. Изваждате го и ще видите, че по стените и по повърхността се е образувал лед.

Той е вреден, тъй като е съставен от молекули на тежка вода. Водата от съда се пресипва в друг съд, а ледът се изхвърля. Водата отново се слага в камерата, докато 2/3 от нея замръзне. Този път се изхвърля водата, а ледът, останал в съда се оставя да се размрази на стайна температура и се пие. Това всъщност е живата вода.

По метода на Вадим Зеланд се прави почти същото, но първо водата се преварява на котлон и бързо се охлажда в студена вана. Към тази вода се прибавят 5-7 камъчета черен силициев двуокис, който може да се купи от аптеката. Така водата престоява два дни, покрита с марля. После тя внимателно се прелива в друг съд, като внимавате да не отлеете от долния 2-3-сантиметров слой, в който са се утаили вредните съставки.
След това се действа както при първия метод на Малахов.

Ако имате и магнитна фуния и прелейте тази вода през нея, ще укрепите още повече структурата й. Получава се вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото е изчистена от тежките изотопи. Позната е като жива вода, която изчиства организма, а при по-дълга употреба лекува от редица заболявания. Трябва да знаете, че когато си приготвите такава жива вода, трябва да я изпиете за 7 часа, защото след това тя губи вълшебните си качества.

инфо: http://infoobzor.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.