Какво влияние ни оказват огледалата

огледалоНякога се е смятало, че старите огледала, особено чуждите, са източник на беди в дома

Освен това хората се стараели по-малко да се оглеждат, тъй като вярвали, че огледалото може да урочаса човека. Казвали, че който прекарва много време пред огледалото, бързо остарява.

В течение на 15 години учени изучавали влиянието на огледалата върху организма с помощта на свръхчувствителна апаратура и установили:

Ако през деня човек се оглежда често, вечерта самочувствието му се влошава – появява се чувство на умора, паметта отслабва. Това се случва, защото огледалото попива нашата жизнена енергия, като по този начин отслабва организма.


Била потвърдена и „вината“ на старите огледала-отново по същата причина. Те „запомнят“ състоянието на човека, неговите емоции (преди всичкоотрицателните, защото са по-силни), а след това проектират натрупания негатив върху онези, които се оглеждат в него.

За да се защитите ефективно от негативното въздействие на огледалото, веднъж седмично трябва да го изтривате с материя, напоена в светена или изворна вода, а след това да го опушвате със запалена свещ. Отрицателната енергия може да бъде снета и като се поста ви огледалото под ярките слънчеви лъчи.

Тези съвети се отнасят не само за жени, но и за мъже, които редовно се бръснат пред огледалото.

Вижте още:

Шестото чувство се крие в косата

инфо: http://www.prekrasna.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Radmila Petrova 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.