Мистерията на Бермудския триъгълник – разгадана?

бермАвстралийски учени твърдят, че са разгадали тайната на Бермудския триъгълник. Те смятат, че  причината за тайнствените изчезвания на самолетите и корабите в този район, са огромните количества метан под повърхността на Атлантическия океан.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!


Тази хипотеза е представена за пръв път още през средата на 60-те години. Сега професор Джоузеф Монаган и неговият асистент твърдят, е са открили неопровержими доказателства, които сочат като главен виновник за мистериозните изчезвания леснозапалимият газ. Тяхното заключение е, че между Маями, Пуерто Рико и Бермудските острови има пукнатини в океанското дъно, от които изригва метан. Излизайки на повърхността той може да преобърне цели кораби, а попадайки в двигателите на самолетите, предизвиква сериозни повреди.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.