Момиче проговорило 120 езика след загуба на съзнание

наташа

Наташа Бекетова

Наташа Бекетова проговорила 120 езика, след като се съвзела от припадък. Тя не е учила нито един от тях. Сред езиците са суахили, фарси, както и древни езици, които отдавна са изчезнали.

Наташа била доста лоша ученичка и редовно получавала слаби оценки. След поредната си двойка по математика учителката и се разкрещяла, а Наташа толкова се притеснила, че и прилошало и припаднала. Припадъка продължил само няколко минути, а когато се съвзело, момичето заговорило на абсолютно неразбираем език.

Докато чакали линейката, учителите и сестрата били наобиколили момичето. Оказало се, че езикът на който говори е староанглийски. Една от учителките успяла да преведе част от думите на Наташа. Тя твърдяла, че се казва Ан Макдоналд и не желае да и крещят повече.

Откарали я в болница, където и бил направен обстоен медицински преглед. Наташа била абсолютно здрава физически. Единствената особеност била, че напълно била забравила родният си руски, но за сметка на това владеела перфектно монголски, фарси, виетнамски, испански, както и отдавна мъртви езици като суамо, хоко, уавуалу и други.

Световните лингвисти нямат обяснение за случая.

Най-вероятно Наташа си е спомнила 120 езика, които е говорела в предишните си животи. Тя разкала как е живяла в първобитно племе, в Япония, както и във Франция по времето на Наполеон.

Наташа е променила името си на Тита Вало и твърди, че е преродена скандинавка. Владее скандинавки езици, които никога не е учила.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Анонимен 11 години ago
  2. Анонимен 11 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.