NASA обяви кога точно ще настъпи Всемирният потоп

потоп

Според съобщение на NASA след 60 години Земята ще бъде връхлетяна от всемирен потоп, цитирана от изданието „Руски диалог”.

Част от населението на Земята ще загине, а останалите живи ще се борят с глада и смъртоносни болести. Под вода ще останат Токио, Лондон, Амстердам и Ню Йорк.Причина за потопа ще станат топящите се ледници – след 60 г. този процес ще достигне критична точка и равнището на световния океан ще се повдигне с два метра.

Учените разбрали не утешителната перспектива за Земята, учените създали мащабна компютърна програма, като в процеса много години изследвали нашата планета и нейните космически съседи, изучавали данните от топенето на ледниците.

Цялата информация е изпратена в специален суперкомпютър, който дал резултата за неизбежността на Всемирния потоп.

инфо: blitz.bg

Вижте още: 

ИМАЛО ЛИ Е ПОТОП

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.