Наследницата на Ванга се появи?

ванга

В родният град на петричката врачка Ванга усилено се говори, че нейната правнучка Кристина е наследила паранормалните ѝ способности. Смята се също, че Ванга се е преродила в правнучката си.

Виденията на 18-годишната Кристина са започнали още преди 6 години, когато е открит музеят на петричката врачка в града на 5 май 2008 година.

Българската пророчица не е е имала свои биологични деца, но има осиновена дъщеря на име Венета.

През годините много хора са твърдели, че Ванга няма да предаде способностите си, но малката Кристина опровергала това, когато започнала да предсказва бъдещето. Момиченцето започнало да сънува предстоящи събития като неродени все още бебета, смърт и бъдещи сватби, но в началото се страхувало да споделя виденията си.

Кристина казва, че не желае да се занимава с ясновидство, но е наясно, че не може да избяга от съдбата си. Първи за дарбата ѝ научили близките ѝ приятелки, които решили да изпробват паранормалните ѝ способности.
Момичето успяло да познае за едната от тях, че ще пребори коварна болест, за която лекарите не предвиждали успешен изход. Кристина успокоила една от приятелките си, че болестта ще изчезне до месец и предсказанието наистина се сбъднало.

Преди няколко години 7-годишната французойка Каеде Убер също бе смятана за наследница на българската пророчица. Детето имаше проблеми със зрението и твърдеше, че може да разговаря с духовете на починалите. Първокласничката от малко френско селце беше проявила способностите си още на 3-годишна възраст, когато предсказвала бъдещето и помагала на хората с проблеми.

Руски журналисти дори успяха да намерят кадри, в които Ванга предрича, че нейната наследница ще е французойка.

Малката Убер има проблеми със зрението заради вродено генетично изменение на един от хромозомите, но със затворени очи вижда перфектно.

Още съвсем малка и едва проговорила Каеде заявила един ден, че по-големият ѝ брат ще си счупи крака. Никой не повярвал, но на другия ден това се случило – момчето паднало от стол и фрактурата била факт.

Вижте още: 

Ванга: Когато намерят костите на Левски, чудо ще стане с България!

инфо: http://sanovnik.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.