Ванга: Откриват извънземен живот и Атлантида през 2014 г.

вангаНеизвестни пророчества на Ванга: Откриват извънземен живот и Атлантида през 2014-а! 

Руският вестник „Известия“ продължава да публикува неизвестни пророчества на Ванга, направени малко преди да умре пред украински бизнесмен и пътешественик Александър Лубченко. Новата порция неизвестни пророчества касае конкретно предсказания за откриване на извънземен живот през идващата 2014-а година!

Визира се и откриване на голям митологичен град, който ще промени представата ни за миналото. Вероятно е да става дума за Атлантида, допускат руски учени.


В новите строфи Ванга говори и за „славата на Владимир и Русия“, очевидно визирайки президента Путин.  Ето и шокиращите прогнози на петричкия феномен:

Всичко се топи като лед и само едно ще остане – славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко помита тя по своя път и не само ще се запази, но и ще стане властелин на света. 

Русия ще поотслабне малко, но скоро ще заеме своето предишно място.

В Русия ще се родят много умни хора, които ще съумеят да променят света.

В Космоса през 2014-а ще открият живот и ще стане ясно как се е появил животът на Земята. Истинският контакт на хората с живота в Космоса обаче ще дойде след пет лета.

В земята ще открият голям град, благодарение на който хората ще узнаят повече за своето минало. Това ще е пак около 2014 г. 

През 2018 година пътуванията ще стават чрез инсталации от Слънцето. Добивът на нефт ще се прекрати, земята ще си почине.

За 2014 г. Ванга предрекла още влошаване на екологичната ситуация и началото на изчезването на много видове риба и животни и дори насекоми – пчели.

инфо: http://pik.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Амина Нефельс 1 година ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.